Ahhoz, hogy két ember szex közben is értse egymást nagyon fontos, hogy működjön közöttük a kémia. Bizonyos szexpózok pedig segíthetnek abban, hogy ez az érzés kötődéssé majd pedig szerelemmé alakuljon. Most mutatunk három nagyon romantikus pozíciót, amit a pasik is imádnak. 

A lótusz 

Erről a pózról már viszonylag sok szó esett, aminek nagyon egyszerű oka van: a nők és a férfiak is egyaránt imádják. Kivitelezése során a férfi keresztezett lábakkal ül, a nő pedig az ölében foglal helyet. Kipróbálása közben a pár mindkét tagja befolyásolni tudja a behatolás mélységét és ritmusát is, amitől csak még érzékibbé válik az egész együttlét. Ráadásul közben mélyen egymás szemébe nézhettek és átélhetitek a legmélyebb érzelmi intimitást.

 A lovagló póz

Ha te vagy felül azt már csak azért is imádják a pasik, mert végig gyönyörködhetnek a tested látványában. Ahogy lágyan ringanak a melleid, a hajad leomlik a nyakadra, ezek mind-mind csak még jobban feltüzelik a férfiakat. Mindeközben te irányítaszt, lehetsz vad, gyengéd, vagy akár felváltva mind a kettő. Aktus közben a pasi simogathatja a melleid, a szájába is veheti őket, cirógathatja a hátad, ami még intenzívebb élményt nyújthat neked és persze neki is.  Ha pedig még szenvedélyesebbé szeretnéd tenni ezt a pózt, akkor te is érintsd meg magad: markold meg a melleid, vagy akár izgasd közben a csiklód. 

A kanál póz 

Ugyan ebben a testhelyzetben nincsen szemkontaktus, mégis nagyon érzéki, szenvedélyes és romantikus tud lenni. Hiszen a férfi hátulról szorosan átölel, így hatol beléd. Eközben pedig izgathat, csókolhatja a nyakad, ráadásul a szakértők úgy vélik, ez az a póz, ami a legjobb női orgazmushoz vezethet.  

(via