A szexszerepjáték szórakoztató módja annak, hogy kiéljük szexuális fantáziáinkat, itt aztán tényleg csak a képzelet szabhat határt bárminek. Persze fontos, hogy a partnerünkkel tisztázzunk mindent, de ha egyértelműek a szándékok, ki és mit szeretne, akkor mehet a buli. Most mutatunk is 5 szerepjáték ötletet, ami tutira izgalmat hoz a néha szürkébb hétköznapokba. 

Főnök és alkalmazott 

Klisének tűnhet, de az egyik legjobb felállás. A szerepjáték ugyanis sokszor a tabuk áttörésén és a hatalmi viszonyok kialakításán alapul, éppen ezért nem meglepő, hogy a munkahelyi szerepjátékok a hálószobában is izgalmasak lehetnek. Ebben a felállásban nyugodtan elhagyhatjátok az ágyat, essetek egymásnak bátran az íróasztalon, hiszen mégis csak fontos az irodai hangulat. Csak mielőtt belevágtok nézzétek meg, hogy minden éles ceruzát elraktatok-e, nehogy baleset legyen a kaland vége. 

Szex egy idegennel 

Forró, észveszejtő együttlét valakivel, akinek még a nevét sem tudod? Nagyon izgalmas igaz? Akkor csináljatok úgy mintha még, ha sosem találkoztatok volna korábban és éljétek át együtt életetek legerotikusabb pillanatait. 

Sztriptíz 

Biztos, hogy a te pasid is fantáziált már arról, hogy milyen lenne egy sztriptíztáncosnővel a szex. Mi lenne, ha te magad adnád meg neki ezt az élményt? Egy szexi, privát tánc és a pasi garantáltan a tenyeredből eszik majd. 

Tanár-diák 

Klasszikus, de tuti befutó felállás. A szexi diáklány és a tekintélyes tanúr úr szerepek kimondottan népszerűek a párok körében, így hát miért ne próbálhatnátok ki ti is? Ebben a szituációban is a dominanciáé, az alá-fölérendeltségi viszonyé a főszerep. Kiegészítők tekintetében sem kell ezt a túlgondolni: íróasztal, néhány füzet és toll és máris kész az iskolai hangulat. A tanúr úr nyakkendője pedig akár kikötözésre is alkalmas lehet...Csak úgy mondjuk. 

Rendőr-bűnöző 

Ez a felállás is a dominancián alapul, a kellékek tekintetében pedig a BDSM világába is elkalandozhattok egy picit, persze csak ha nyitottak vagytok rá. Egy rendőri parancsra nem engedelmeskedő bűnöző valódi büntetést igényel, így előkerülhetnek a bilincsek vagy a gumibotok. Ha szerepet cserélnétek és nőkét te bújnál a rendőrnő bőrébe, akkor jó ötlet lehet egy szexi jelmezt is beszerezni mindehhez. Csak, hogy még forróbb legyen az a bizonyos hangulat. 

(via)