Különleges helyen szeretkezni, például a zuhany alatt szexelni nagyon izgalmas tud lenni, csak nem mindig sikerül olyan tökéletesen, mint a filmekben. A csobogó víz alatt egymásnak eső párokat gyakran látunk a vásznon vagy a képernyőn, de azért az életben érdemes néhány dologra odafigyelni. Elsősorban arra, hogy a fürdőszoba egy nagyon csúszós terület tud lenni, úgyhogy nem nehéz súlyos sérüléseket szenvedni, ha túlságosan akrobatikus a póz, amit a pároddal kipróbálnál.

Az alábbi 5 póz kifejezetten jó tud lenni a zuhany alatt, de a szenvedély hevében se feledkezz meg az alapvető biztonsági dolgokról: ne vegyél fel olyan pózt, amiben könnyen elveszted az egyensúlyodat, vigyázz, hogy a víz ne az arcodra vagy partnered arcára érkezzen, és csak vízálló, megfelelően tisztított szexjátékokat használj!

Sőt, ha úgy gondolod, hogy a zuhany alatti szex akár egy rendszeres dolog is lehet az életedben, a legjobb, ha veszel te is egy olyan csúszásgátló szőnyeget a zuhanytálca aljára, amilyen a nagymamádnak is van.

Na és most, hogy mindezt tisztáztuk, jöjjön az 5 póz!

1. Mindent a szemnek!

via GIPHY

Főleg mivel a zuhany alatt bizonyos pozitúrákat elég nehéz kivitelezni, helyezzétek a hangsúlyt a behatolás nélküli élvezetre! Kezdetnek például nem rossz, ha egyszerűen csak megállsz a partnereddel szemben, mindketten kényeztetitek önmagatokat és nézitek egymást. Ha megbeszélitek, hogy egy ideig tilos legyen egymás érintése és mindent a tekintetekre bíztok, sokkal izgalmasabbá válhat az előjáték!

2. Szabad szappanozni

via GIPHY

És amikor jönnek az érintések, használd ki, hogy a tusfürdő vagy szappan remek síkosító tud lenni a kézzel való örömszerzéshez! Akár egészen az orgazmusig is eljuthattok ezzel a módszerrel, így legalább kevesebb az esélye egy nemi betegség átvitelének, viszont egészen különleges élvezetet okozhattok egymásnak. Sőt, ne csak a kezedet használd: ha például beszappanozott hátsódat dörgölöd oda partnered ágyékához, roppant izgalmas pillanatokban lehet részetek behatolás nélkül is!

3. Ima esőért

via GIPHY

Ha egy kád fölött van a zuhany, az orális szexre remek alkalmat kínál, ha leülsz a kád szélére és partnered elédtérdel, illetve fordítva. Zuhanyfülkében is működik mindez, csak ilyenkor természetesen állnia kell a kényeztetésben részesülő félnek.

4. Ha levehető a zuhanyrózsa...

via GIPHY

Ha a zuhanyrózsa levehető, és kézbefogható, akkor használd ki a lehetőséget, hogy nem csak a fejetek fölül érkezhet az áldás! Vedd a kezedbe a zuhanyrózsát és irányítsd a vízsugarad legintimebb testtájékodra szeretkezés közben egy igazán extra élményért!

5. Hajolj előre!

via GIPHY

Ha biztos vagy benne, hogy nem fog oldalra kicsúszni a lábad, fordulj a fal felé, állj kis terpeszbe és hajolj előre, a kezedet a falra téve! A partnered így mögéd kerülhet, mint ahogy azt a Tarzan tehetné a fenti gifben, de valamiért nem teszi, ami miatt Jane szemmel láthatóan eléggé felkapta a vizet. (Ja igen, ruhában is izgi tud lenni a zuhanyozás egy ideig, de azért inkább vetkőzz le előtte!) Az izgalmas testtájakat természetesen végig is lehet tapintani ebben a pozícióban, de ennél sokkal izgalmasabb testi kontaktusra szintén lehetőség nyílik így hátulról! Jane, drukkolunk!

Via