Nem kell kacifántos szexpózokat vagy fura szexpraktikákat bevetni ahhoz, hogy felturbózd a szexuális életedet! Néha csak az is elég, ha használod a fantáziádat, aminek hála egy teljesen új világ tárulhat eléd. Ha a pároddal együtt nyitottak vagyok a szerepjátékokra, akkor a következő ötletek garantáltan fel fogják pezsdíteni az életeteket! 🔥

Következzenek a legjobb szerepjátékok, amiket mindenkinek ki kell próbálnia egyszer! 

Főnök vs. beosztott

Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne fantáziált volna már arról, hogy az elegáns öltönybe/kiskosztümbe öltözött főnökével vagy kollegájával szexel. Nyugi, ez a pasiknál is így van! Ez egy olyan szerepjáték, ami nem áll túl távol a valóságtól, ezért még akkor is bátran alkalmazhatod a pasidnál, ha amúgy ki nem állhatja a szerepjátékokat. Na, ezt imádni fogja, sőt!

Takarítónő és házigazda

A pasik elsőszámű fantáziája a szexi takarítójelmezbe öltözött nőket elcsábítani, ezért valószínűleg a te párod is le fog hidalni attól, ha egy ilyen szerkóban várod otthon, amikor jön haza a munkából. Már szinte minden szexwebshopban be lehet szerezni hasonló jelmezt, de ha nem akarod túlbonyolítani, csak vegyél fel egy magassarkút a szokásos kis sütögetős kötényeddel és már kész is a szexi takarítónő jelmeze. Ha túl akarod spilázni a dolgot, érdemes hozzá egy fehér harisnyatartót is felvenned, mert az nagyon beindítja a pasikat!

Két totál idegen ember

Ilyen helyzetben már mindenki volt, de ha egy kapcsolat kissé ellaposodik, csodákra lehet képes az, ha két totál idegen embernek adjátok ki magatokat. A móka akár parókával vagy a megszokottól teljesen eltérő ruházattal is kezdődhet, de a névváltoztatásig és az  új személyiség teljes felvételéig is elmehet attól függően, mennyire vagytok benne a játékban. A legtutibb az, ha megbeszéltek egy találkát egy olyan helyen, ahol még sehol sem jártatok, hogy már ott és akkor elkezdődjön az egész móka. 

Doktor és nővérke

A doki/nővérke vs. páciens különösen izgató tud lenni, mert az orvosi szakmában dolgozók nagy köztekintélynek örvendenek, akiket nehéz megközelíteni, így egy kis misztikum is körüllengi őket. Ha téged is izgat a dolog, milyen érzés, ha a doki becsalogat két rendelés között egy gyors vizitre, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a verziót – annál is inkább, mert fordított szerepcserében, nővérkejelmezben is hasonlóan izgató tud lenni a szex!

Pilóta és stewardess

Ki ne sasolna meg egy jóképű pilótát vagy egy csinos légiutas-kísérőt a repülőgépen? Nagy eséllyel mindenki, ezért nem meglepő, hogy a szexfantáziák elsőszámű szerepjátékainak egyike a pilóta és a stewardress bőrébe való bújás. Persze a matrózjelmez is cuki, a képzeletednek pedig itt meg már tényleg csak az szabhat határt, hogy gondolatban éppen az égben vagy a türkizkék vízen ringatóztok.

Via