A szexben az az igazán nagyszerű, hogy csakis rajtatok múlik, mennyire lesz izgalmas és változatos. Ha szeretitek az újdonságokat, ha vágytok a kalandokra, akkor biztosan eszetekbe jutott már, hogy kipróbáljatok néhány extra szexpozíciót. Ha szeretnétek egy kicsit feldobni a soron következő téli hétvégét, akkor most ezt az 5 szexpózt ajánljuk nektek. 

A tehenészlány 

Ez amúgy eléggé alap, mégis néha háttérbe szorul. Ráadásul ez egy igazán változatos pozíció, hiszen a lábak különböző irányban helyezésével más-más intenzítást és mélységet tudtok elérni, így az öröm is többszörös lehet. Arról pedig már nem is beszélve, hogy kalóriégetés szempontjából is kiváló választás, hiszen, ha te vagy felül, akkor alaposan megdolgoztatod közben a combizmokat. Két legyet egy csapásra? Hát nem nagyszerű? 

Lábak a vállak felett 

Ettől a  póztól  sokan megriadnak, mert attól félnek nem elég rugalmasak a kivitelezéséhez. Pedig hidd el simán kivitelezhető, ráadásul a pasik egyszerűen bolondulnak érte, ugyanis ebben a pózban elképesztően mélyen tudnak beléd hatolni. A pozíció során ugyanis a lábaid egy kicsit összenyomódnak, így feszesebbé válik a hüvely, úgymond görcsbe rándul a pénisz körül. A srácok számára pedig ez az érzés valami leírhatatlan. Imádják. 

Szemtől szembe 

Ez kvázi a lótusz póz, amit kipróbálhattok az ágyon, kanapén, de akár a széken ülve is. A póz lehetővé teszi, hogy nagyon közel kerüljetek egymáshoz, hiszen a testetek gyakorolatilag összefonódik, ez pedig szuper szexi. a kipróbálása közben pedig mindketten befolyásolni tudjátok a behatolás mélységét és ritmusát is, amitől csak még érzékibbé válik az egész együttlét. 

A kanalazás 

Ez a póz kiváló választás lehet a reggeli szexhez, amikor még egy kicsit fáradtak vagytok, de viszont nagyon kívánjátok egymást. Feküdjetek oldalt, egymásnak háttal. Az egyik lábad emeld meg egy kicsit, így könnyebb lesz a pasi számára a behatolás. Ez a  póz igazán kényelmes  lehet mindkettőtöknek, közben pedig kimondottan élvezetes is, grátisz a pasid közben tudja akár izgatni a csiklód vagy simogatni a melled, de akár az egész tested. Napindítónak ennél jobb nem is létezik! 

Misszionárous csak egy kicsit másként 

A misszionáriust pózt egyébként többféle módon fel lehet dobni, az egyik alternatíva, hogy a lány az ágy szélése fekszik, a pasi pedig az ágy mellett állva hatol belé. Ehhez akár hozzácsaphatjátok azt is, hogy a lábaidat a vállára helyezed, ezzel még intenzívebbé téve a behatolás mélyéségét. 

(via)