Nem kizárólag ebben az 5 szexpózban lehet hüvelyi orgazmusod, ám az biztos, hogy ezekben jelentősen könnyebb. Itt az ideje tesztelni!

A pózok és az orgazmus kapcsolata

A nők hüvelyi orgazmusa rengeteg dolgon múlik. Nem mindegy elsősorban a partner, a hozzá fűződő viszony, az ő péniszének mérete, formája, na meg a használata. De közrejátszik a hangulat, a stressz mértéke, igen csak sok minden. Egy azonban tuti: ha a póz jó, akkor a leglehetetlenebb helyzetből is születhet felejthetetlen orgazmus!

A derékszög

Ideje felállni! A nő előre hajol, a férfi úgy hatol belé, mögötte állva. A lábak maradjanak egyenesek, és a kezeid helyezd a térdekre. A férfi így kényelmesen megragadhatja a nő csípőjét, amitől nincs, aki ne indulna be!

Fordított lovaglópóz

Ha a nő van felül, az már önmagában egy előny, ha a cél az orgazmus. Ám ha a pasinak háttal foglal helyet, akkor garantált, hogy az élmények fokozódnak. 

Rock and Roller

Kezdjetek misszionárius pózban, majd bolondítsátok meg kicsit a mélyebb behatolás érdekében: a lábak kerüljenek a nyakba, mert így annyira mélyen lesz a pénisz, mint még soha. 

Párnacsata

Itt is a misszionárius póz az alaphelyzet, hiszen a legtöbb ember ezt preferálja: meghitt, kényelmes, sok szabadságot ad, és egyszerű kivitelezni. Ha viszont két párnát a csípőd alá raksz, akkor a behatolás olyan lesz, mint még soha!

Lovag

A lovag póznak aztán semmi köze a lovaglópózhoz! Ennek lényege, hogy mindketten térdeltek, egymással szemben. Ő az egyik, te a másik lábadon, a lényeg, hogy ellentétes legyen. Így kell megoldani a behatolást, térden állva. Nem egyszerű, ám megéri az erőfeszítéseket.

Via