Lehet nem is gondoltad volna, de néhány apró jelből igenis nagyon hamar le lehet venni, hogy vajon bejössz-e a pasinak vagy sem, Íme, 5 árulkodó testbeszéd jel, ami a legtitokzatosabb férfiakat is azonnal lebuktatja. 

Másolja a mozdulataid 

Bizony igen! Az a pasi, aki gyengéd érzelmeket táplál irántad, vagy legalábbis nagyon érdeklődik rendszeresen lemásolja majd a mozdulataid. Ha keresztbe teszed a lábad, akkor ő is, ha összekulcsolod a kezed, ő is. Ez nem feltétlenül tudatos, valószínűleg neki fel sem tűnik, hogy mit csinál, te viszont egyből tudod: bejössz neki. 

Állandóan mocorog 

Legalábbis, ha a közeledben van. A vonzalom gyakran magában foglal némi feszültséget, éppen ezért ilyenkor a férfiak hajlamosak lehetnek arra, hogy túl izgágák legyenek. Ez szintén tudaalatt működik, a srácok nem direkt csinálják ezt, de viszont ilyenkor nőként tudhatod: nyert ügyed van. 

Véletlen érintések 

Az a pasi, akinek tetszel önkéntelenül is azon lesz, hogy végre megérinthessen. Amikor lehetősége nyílik rá, mondjuk egy beszélgetés közben, akkor ne lepődj meg rajta, ha a finoman a válladra teszi a kezéd. Sőt, az sem kizárt, hogy egy kósza hajszálat próbál eltűrni a füled mögé, csak azért, hogy fizikai kontaktba lépjen veled.

Kipirul az arca 

Nos, igen, ha valaki vonzódik a másikhoz, akkor az némi stresszt válthat ki, a felszabaduló adrenalin pedig az arc kipirulásához vezethet. Viszont mielőtt elolvadnál a sráctól, azért győződj meg róla, hogy nincsen 50 fok és nem a harmadik tequilájánál jár. 😃

Hatalmas vigyor 

Ha bejössz egy srácnak, akkor minden egyes alkalommal, amikor meglát kitörő lelkesedéssel fogad majd. A hatalmas vigyort le sem lehet törölni majd az arcáról, te pedig belül ugrálsz örömödben, hiszen tudod, ez félreérthetetlen jele annak, hogy kedvel. 

(via)