Gyakran kevés figyelmet szentelnek neki, pedig az előjáték a szex egyik legjobb része lehet. Most hoztunk 5 olyan tippet az előjátékhoz, amit mindenképpen próbálj ki most hétvégén. 

Nézzétek egymást vetkőzés közben 

szex során  gyakran ún. robotpilóta üzemmódba kapcsolunk, és elfelejtjük átélni az aktus minden piilanatát. Pedig ezek a momentumok a legszebbek, ha például nézitek egymást vetkőzés közben az kimondottan izgalmas és izgató tud lenni. Miközben ez történik, ne érintsétek meg egymást, csak legeltessétek bátran egymáson a szemetek, ha pedig már kellőképpen izgalomba jöttetek a másik testének látványától, akkor kezdődhet is a móka. 

Beszélj mocskosul 

A dirty talk az egyik legizgalmasabb, ami aktus közben történhet, pláne, ha szeretitek feldobni a szexet egy kicsit. Első körben, ahelyett, hogy megérintenétek egymást egyszerűen csak mondjátok el a másiknak, hogy mit tennétek. Ne félj belemenni a mocskos részletekbe, a pasik egyszerűen imádják hallani, hogy mit tennétek velük, de nekünk nőknek is baromi izgató, ha egy srác szájából hallhatjuk ezeket a szavakat. 

Hallgassatok zenét 

A zene felszabadító erejéről már korábban is írtunk, hiszen az önkielégítést is nagyon durván fel tudja dobni, de előjátéknak sem utolsó. Válasszatok néhány szexi dallamot, csináljatok egy menő lejátszási listát majd érezzétek a ritmist, és élvezzétek egymás szexi társaságát. 

Közös zuhany 

Amíg a pasid zuhanyzik, bátran ugorj be mellé. A vízben szórakozni, egymást simogatni és csókolgatni az egyik legerotikusabb dolog, amit csak létezik. Persze az már csak rajtatok áll, hogy megmaradtok az előjátéknál, majd a hálóban folytatjátok, vagy hagyjátok, hogy elvigyenek a vágyak és a zuhany alatt estek végül egymásnak. 

Szexi üzenetek 

Nincs is annál izgatóbb, mint szexi üzenetet kapni a párunktól. Pláne, ha megírja, hogy mit is szeretne velünk csinálni, amikor hazaér. Nyilván fordítva is működhet, te is bátran megírhatod a pasidnak, hogy milyen művelnél vele. A mocskos szavak itt is játszanak, bátran vetkőzd le a gátlásaid és merül el a részletekben. Hidd, el, ha már csak annyit írsz neki, hogy „akarlak”, fixen igyekezni fog haza a melóból. 

(via)