Nemrég arról írtunk neked, hogyan csókolhatsz jobban. Na, ha már az előző tippek közül mindent kiaknáztál, akkor jöhet a következő szint. Mutatjuk, így csókolhatsz még annál is jobban. 

Ne felejts el lélegezni 

Csókolózás közben fontos, hogy ne felejts el lélegezni. Ha úgy érzed az orrod kezd bedugulni, akkor tarts néhány perces szünetet, úgy, hogy közben akár finoman megharapod a partnered nyakát vagy fülcimpáját. 

Egy kis változás 

A változatosság gyönyörködtet, szokták mondani szóval nyugodtan a csókolózásba is vihetsz egy kis kreativitást. Ne csókolj mindig ugyanúgy, változtass néha a rutinodon, így lazán felpöröghetnek a dolgok közted és a partenred között. Akár el is vonatkoztathatsz az ajkaktól és forró csókokat nyomhatsz a pasi testének egyéb pontjaira is. 

A lehelet 

Nincs mit ezen szépíteni, egy csók nem lesz annyira élvezetes, ha a lehelet nincs rendben. Szóval mielőtt belevágsz a csókcsatába győződj meg róla, hogy a szád tájékán minden rendben. Jó ötlet lehet bekapni egyébként indulás előtt egy-két TikTak-ot, de a mentás ajakbalzsam is szuper választás lehet. 

Harapás 

Erről már beszéltünk, de ezen a téren gy kicsit meg is vadulhatsz. Persze, ha beleharapsz a srác ajkába, akkor attól odáig lesz, de ahogy már fentebb is említettük egy kis nyak vagy fülcimpa harapás is simán belefér. 

Kezek 

Ezt is mondtuk már, hogy csókolózás közben ne csak lógasd magad mellett a kezeid. Azon túl viszont, hogy átfonod a kezed a nyaka körül vagy végig símitod az arcát, szexin beletúrhatsz a hajába is. Hidd el, imádni fogja. 

(via)