Ha van valami, ami a mindennapokban tabutéma, akkor a kötözős szex mindenképpen. Pedig hidd el, a zárt ajtók mögött többen csinálják mint gondolnád, és titokban még többen vágynak rá, hogy zárt ajtók mögött velük is ez történjen. Jöjjön 5 Cosmo-tipp, mielőtt először megtapasztalnád!

előszoba

A kötözős szex már a BDSM kultúra egy szelete, egy kicsit lazább, kötetlenebb - na nem a szó konkrét értelmében - formája. Ha kifejezetten erre vagytok kíváncsiak, alkalmazzátok akkor is, ám ha a BDSM világát szeretnétek hosszútávon felfedezni, akkor ez tökéletes bemelegítés, tényleg bejön-e nektek ez a fajta szex.

biztonsági szó

Ennél nincs fontosabb! Találjatok ki egy olyan biztonsági szót, amit ha bármelyik fél kimond, akkor meg kell állni. Lehet, hogy az aktus közben bepánikolsz, fáj, nem kényelmes, így pedig azonnal tudni fogjátok, ha ez a helyzet és meg kell állni. 

válasszunk anyagot

A kötözős szex nem csak egy jó vastag kötéllel valósulhat meg. Adhattok a színekre, anyagokra is! Lehet például egy szexi, vörös színű selyemsál is a segítségetekre. 

ha nincs ágytámla

Ha nem áll a rendelkezésetekre ágytámla, akkor izgalmas lehet, ha a két kezet csak simán kötitek össze, vagy ugyanígy: a két láb is opció!

fokozott állapot

Tovább fokozhatjátok az élményt, ha esetleg nem csupán a testrészeket kötitek össze, de kendővel elrejtitek a szemeket is, és csupán a többi érzékszervre, a hangokra, az érintésekre hagyatkozhat a fogadó fél!

via