Azt gondolod, hogy a pasiknak csak annyi számít az orális szexben, hogy megtörténjen? Akkor nagyon tévedsz! Most 5 olyan dolgot is mondunk, amin eddig lehet, hogy nem gondolkodtál, pedig a pasik szerint nagyon fontosak, hogy élvezetes legyen a kényeztetés!

Kiszáradás ellen

Akárcsak a behatolás, az orális szex is sokkal jobb, ha sikamlós, nedves környezetben történik. A legegyszerűbb mód erre nem más, mint hogy egy pohár vizet az éjjeli szekrényen tartunk. Amikor úgy érzed, a nyáltermelés kicsit cserben hagyott, akkor hidratálj kicsit! A pasid is imádni fogja, hogy tudod, hogy milyen eszközökkel oldhatsz meg minden problémát. De tarthattok pár perc szünetet is, amely során bekaphatsz egy rágót! A xilit ugyanis nagyon nagy segítség, hogy beinduljon a nyáltermelés.

Ne öblögess

Természtesen, ha már fél napja nem zuhanyoztál, akkor ideális lehet egy kis felfrissülés, de ne kezdd el vadul mosni a hüvelyed az akció előtt. Ezzel csak felborítod a pH-értéket, főleg, ha olyan termékeket használsz, amelyek nem is kifejezetten erre valók. A hüvelynek mindig hüvely illata lesz, és a pasik ezzel tisztában vannak. 

A szagos ételek

A hüvely ugyan öntisztító, ha olyan ételeket fogyasztunk, amelyek megváltoztatják a vizelet illatát, az a hüvely illatára is hatással lesz. Ha szeretnéd, hogy a hüvelyed az eredeti illatában pompázzon, akkor a vad súrolás helyett inkább kerüld a kávét, a spárgát, a túl csípős ételeket, a túl fokhagymás vagy cukros falatokat. 

Slow Job

A pasik nem csak azt imádják, amikor valaki intenzív orális élményben részesíti őket, de azt is, amikor egy kicsit húzzák őket, játszanak velük. Éppen ezért próbáld ki, hogy csak nagyon lassan kényezteted a pasidat! Hidd el, ha akár fél percbe is telik, amíg a nyelved végighúzod a hímvesszőn, totál odalesz majd!

Szemkontaktus

Nemtől függetlenül van valami, ami nemcsak bizalmi légkört, de mélyebb élményt is teremthet, ez pedig a szemkontaktus. Ha erre képesek vagyunk, akkor a partner biztos lehet benne, hogy nincs semmi, ami kellemetlenül érintene minket a helyzetben.

via