Lássuk be, hogy néha-néha minden nő vágyik arra, hogy a pasi átvegye az irányítást az ágyban. Nos, fontos tisztázni a partnereddel, hogy nálad és nála, mi fér bele, de van néhány trükk, amivel teljesen megvadíthatod. Most eláruljuk! 

Giphy

 

1. Viselkedj alárendeltként 

Ha megmutatod neki a visszafogott énedet, akkor bizony idővel meg fogja mutatni a pasid, hogy ő mennyire tud domináns és irányító lenni. A testbeszéded is sokat elárulhat neki, valamint az is, hogy milyen szexpózokra vágysz az ágyban, ha azt látja, hogy inkább azokat részesíted előnyben, ahol ő a főnök, hamar venni fogja az adást, hogy mit is szeretnél pontosan. 

2. Bátorítsd

A kommunikáció a kulcsa mindennek, tehát nyugodtan mondd el a párodnak, hogy jobban szereted, ha a pasi a boss az ágyban, és némi vadság simán belefér a kapcsolatotokba. Fontos, hogy őszintén tisztázd vele, mi fér bele, mielőtt egy kis hajhúzogatástól a dolgok túlságosan elfajulnának... 

3. A pornó és a BDSM

Gondoltál már arra, hogy a pasiddal közösen nézz pornót? Ha igen, akkor érdemesebb olyan filmet választanod, ahol a pasi domináns, így még könnyebben a tudtára adhatod, hogy erre vágysz. Ha van néhány extrább kink, amelyeket szeretnél kiélni rendelj néhány olyan szexjátékot, amelyek a BDSM-hez kapcsolódnak, és meglátod, hogy a pasidnak is bejönnek-e! 

4. A jó öreg dirty talk 

Szex közben, de akár üzenetben is remekül működhet, amikor a pasinak elmondod, hogy mit is szeretnél pontosan. A férfiak többsége imádja, amikor a nők cukkolják őket. Ha együtt vagytok, súgd a fülébe a legvadabb gondolataidat, ha pedig üzenetváltás közben izgatod fel, szinte biztos, hogy mire hazaér alig várja, hogy a hálóban kössetek ki. Néhány remek tipp, ami mindig bejön:

Szeretném, ha az ágyhoz kötöznél ma éjjel. Azt akarom, hogy te uralkodj.

A tiéd vagyok, azt csinálsz, amit szeretnél.

Ezek remek példák, de továbbra is fontos hangsúlyozni, hogy mindezeket csak akkor mondd, ha te is szeretnéd, és valóban benne vagy a vadabb szexben, de semmiképp se azért csináld, hogy a másik kedvében járj! 

5. Érd el, hogy minél jobban akarjon

Mikor lesz a legszenvedélyesebb a pasi? Ha már napok óta vágyik rád, de nem kaphat meg. Szintén még inkább megkeserítheted az életét, ha a legszexibb ruháidat húzod fel, de az action elmarad, mert húzod az agyát. Hidd el, ha megkap végre biztosan minden vágyadat teljesíteni fogja! 

Via