Bár nők jelentős része a csikló izgatásának köszönhetően képes az orgazmus elérése, azért létezik más módja annak is, hogy átélhessük a gyönyört. Bár kutatások szerint végső soron minden orgazmusnak köze van a csiklóhoz, de nem kell minden orgazmushoz fizikálisan a csiklót izgatni. Íme, 5 váratlan mód az orgazmus elérésére. 

A G-pont orgazmus 

A G-pont kapcsán számtalan mítosz kering időtlen idők óta, pedig abszolút hozzáférhető helyen található meg. Ez kvázi egy szivacsos terület, ami a hüvely has felőli oldalán helyezkedik el, nagyjbáól 5-8 centire annak bejáratától. Mivel minden nő teste más, ezért előfordulhat, hogy valakinek kicsit lentebb, míg másnak kicsit fentebb van. A péniszhez hasonlóan izgatás hatására a G-pont megduzzad és több vér áramlik a testünk ezen részébe. Ha elkezdjük ezt a részt simogatni akkor hamar rájöhetünk, mi okozza a legkellemesebb érzést. Megéri kitartani, ugyanis a nyomás hatására, még a csikló orgazmusánál is intenzívebb élményben lehet részünk. 

A mellbimbó orgazmusa 

A mellek izgatása korábban csak másodlagos részét képezte a szexnek, pedig ez az egyik legérzékenyebb terület. Simogatás, csipkedések, csavarások, ezek mind-mind kellemes, sőt mennyei érzést válthatnak ki, a mellek masszírozásával pedig igenis érdemes foglalkozni, ugyanis a  végső gyönyör  elérésében is hatalmas szerepet játszanak. Vannak nők, akiknek a finom nyalogatás, simogatás egyszerűen olyan intenzív élmény nyújt, hogy nemes egyszerűséggel elélveznek közben. 

Anális orgazmus 

Igen, lehetséges! Az anális orgazmus kapcsán Sheila Loanzon szülész-nőgyógyász azt mondta a Women's Health magazinnak: 

Az orgazmus a szexuális feszültség hirtelen felszabadulása, ami több módon érhető el. Vannak olyan idegek, amik összekapcsolják a vaginát és a végbelet, így a végbél-stimuáció útján is el lehet jutni a csúcsra. Ráadásul a csikló egy része is hátranyúlik, ezáltal egyértelműen elő lehet idézni így is az orgazmust. 

A nyaki orgazmus 

Itt egész konkrétan a  méhnyaki orgazmusról van szó, amiről már mi is írtunk korábban. A méhnyak ingerlésével elért orgazmust azonban csak kevés nő ismeri, sőt, ha a méhről van szó, akkor azt gyakran nem is a szexualitással kötjük össze, hanem mondjuk egy nőgyógyászati vizsgálattal. Pedig az így átélt orgazmus igazán extrém élvezetet okozhat, a kérdés már csak az, miként lehetséges mindez? A méhnyaki orgazmus egyébként szinonimája a hüvelyi orgazmusnak, azonban előbbi egy sokkal erőteljesebb élmény, amibe beleremeg az egész test, s ami hullámokban jön létre. A méhnyaki orgazmusnak persze van köze a csiklóhoz, hiszen, ha igaz egy korábbi állítás, hogy minden orgazmus a csikló izgatásával jön létre, akkor ez esetben is fontos megemlíteni ezt. Ugyanis a csiklót, mint ahogyan arról már korábban mi is írtunk nem csupán külsőleg lehet izgatni, hiszen a gyökere sokkal mélyebben található, így a hüvelyi orgazmus során is stimulálódik, csak belülről. Ugyanez történik a méhnyaki orgazmus során is, a csikló mély gyökere ugyanis ez esetben is stimulációnak van kitéve. 

Vegyes orgazmus 

A vegyes orgazmus gyakorlatilag úgy definiálható, mint a csikló és a hüvely orgazmusa, ami egyszerre jelentkezik. Vagyis igen, ez technikailag két egyidejű orgazmus, amely az egész test intenzívebb reakcióját eredményezi.

(via)