Ha fontolgatjátok, hogy kipróbáljátok az anális szexet, akkor ezt most mindenképpen olvassátok el, ugyanis itt van 7 fontos kérdés, válaszokkal, ami megkönnyítheti számotokra a végső döntést. 

Az anális szex fáj? 

Talán ez az a kérdés, ami elsődlegesen foglakoztatja azokat, akik valaha elgondoltak az anális szex lehetőségén. Nos, a helyzet az, hogy sok ember számára elinte valóban fájdalmas lehet a behatolás, de ha a megfelelő módon felkészültük (síkosító bevetése) akkor az élmény igazán kellemes is lehet. 

Hogyan lehet elkerülni a fájdalmat? 

A fájdalom elkerülése vagy csökkentése érdekében nagyon fontos az ellazulás, továbbá az is nagyon lényeges, hogy izgalmi állapotba kerüljünk, így ugyanis sokkal könnyebb lesz majd a behatolás. 

Milyen típusú anális szex létezik? 

Az  anális szexnek  számos formája létezik, így nem csak a pénisszel való behatolás útján lehet részetek izgalomban. A végbélnyílást lehe stimulálni nyelvvel is, ami sokak számára rendkívül élvezetes, de az ujjakkal is el lehet játszadozni ezen a területen. A behatolás során pedig akár különböző szexjátékokat is bevethetünk, a paletta ebben az értelemben igencsak széles. 

Lehet orgazmusom az anális szextől? 

Röviden? Igen! Valójában az  orgazmust  bármivel elérheted, ha az elég izgalmas a számodra. A férfiak számára talán könnyebb anális úton eljutni a csúcsra, hiszen nekik a végbélnyílásukban, egész pontosan a prosztatában megtalálható az ún. P-pont, ami nagyon érzékeny, a stimulációja pedig elképesztő gyönyört eredményez. Azonban nőként sem kizárt, hogy elérj a csúcsra anális úton. Az anális orgazmus kapcsán Sheila Loanzon szülész-nőgyógyász azt mondta a Women's Health magazinnak:  

Az orgazmus a szexuális feszültség hirtelen felszabadulása, ami több módon érhető el. Vannak olyan idegek, amik összekapcsolják a vaginát és a végbelet, így a végbél-stimuáció útján is el lehet jutni a csúcsra. Ráadásul a csikló egy része is hátranyúlik, ezáltal egyértelműen elő lehet idézni így is az orgazmust. 

Mindig kell síkosító? 

Az anális behatolás során célszerű mindig és a legjobb minőségű síkosítót használni. A vaginával ellentétben ugyanis a végbél nem síkosítja önmagágát, viszont minél több síkosítót használtok, annál jobb lesz az érzés, valamint az első behatolás is jóval könnyebb lesz így, a nők számára pedig kevésbé lesz fájdalmas. Javasolt, hogy inkább víz alapú síkosítót használjatok, ugyanis az olaj alapúak, úgy mint a vazelin, lebontják az óvszer anyagát, ami így használhatatlan lesz. 

Melyik pozíció a legkellemesebb? 

Erre nincs konkrét válasz. Ez mindenkinél egyéni dolog, a lényeg, hogy fedezzétek fel egymást, hogy mit szerettek, hogyan élvezitek a legjobban. A lényeg, hogy mindekettőtöknek jó legyen. 

(via)