Ha a pasiddal azon gondolkodtok, hogy felpezsdítitek a szexuális életeteket és esetleg az autóban estek egymásnak akkor mindenképpen érdemes elolvasnod ezt a néhány hasznos tippet. Remek móka lehet az autós szex, de azért egy kis megtervezést is igényel!

1. Ne essetek egymásnak akárhol

Természetesen a pillanat hevében megtörténhet, hogy nem bírtok magatokkal, de azért az rendkívül fontos, hogy egy olyan helyszínt válaszattok, ahol igen csekély az esély arra, hogy lebuktok. A közbotrányokozást okozó tevékenységet a törvény bünteti. Próbáljatok meg egy olyan parkolót keresni vagy egy olyan eldugott erdős részt, ahol nem járnak emberek.

Giphy

2. Okosan válassz ruhát

Nagyban megkönnyíted majd a pasid dolgát, ha nem a legszűkebb és a legnehezebben levehető ruhádat veszed fel az alkalomra. Minél lazább annál jobb, sőt akár a szoknya sem rossz ötlet. 

3. Beszéljétek meg, mit akartok pontosan

A cél egyértelműen az, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Ehhez azonban az is kell, hogy nyitottan tudjatok kommunikálni egymással. Ha az egyikőtök kevésbé bevállalós, mint a másik és ez csak az action közbe derül ki feszültség alakulhat ki. Jobb mindent előre tisztázni!

4. Egy kis fény sosem árt

Hacsak nem fényes nappal estek egymásnak akkor egy kis fény segíthet, hogy jobban lássátok egymást és még több élvezetet nyújtsatok a másiknak. A telefonotok kameráját is félretehetitek, hogy világítson, de ha például olyan helyre mentek, ami kívül esik a várostól akkor az elemlámpa sem rossz ötlet. Kitudja, mikor lehet szükség rá.

5. Relax, Take It Easy

Habár az autós szex a filmekben is mindig rendkívül vadítónak tűnik, sajnos megeshet, hogy túlparázzátok és nem úgy sül el, ahogy a fantáziátokban történt. Mint említettük fontos, hogy megtaláljátok a megfelelő helyszínt, de ne parázzátok túl! Ha belevágtok, közös kalandként fogjátok fel.

6. Kísérletezzetek

Senki sem az autós szex szakértőjeként születik és mindenkinek más jön be. Kísérletezzetek a pasiddal, hogy megtaláljátok a nektek való pozíciót. Először megpróbálhatsz te az ölébe huppani, de ha egy idő után kényelmetlen akkor a hátsó ülésen rengeteg hely van. 

Giphy

+1 póz, amit érdemes kipróbálni

Ha nagyobb autótok van és esetleg a hátsó üléseket lehajtjátok akkor kutyapózban is okozhattok egymásnak felejthetetlen élményeket. Ha attól féltek, hogy bárki megláthat sötétsítek le az ablakokat valamivel!

Instagram/Lucy Macaroni

Via