Nem tudod, pontosan mit érez irántad a pasi? Vagy régóta együtt vagytok, és nem tudod, mennyire kötelesség a szex? Nos, a 69 közben tanúsított viselkedése hidd el, rengeteget elárul!

Ha a 69-nél ennyire körültekintő, akkor nagyon oda van érted

Ha a pasinak fontos vagy, és tényleg komoly érzelmei vannak irántad, akkor a 69 is egy nagyon romantikus élmény lehet. Nem csupán az orális szex általános öröme hatja át, de az érzelmek, a romantika, a közöttetek lévő kapocs dominál majd. 

Kommunikáció

Ha a pasi beszél veled róla, az azt jelenti, hogy fontos számára ez a dolog, és az is, hogy te élvezd. Szeretné tudni, neked hogyan jó, mit élvezel a legjobban, hogyan kényelmes, csak téged tart szem előtt ebben az élményben. 

Keresi a lehetőségeket

Ha változatosság jellemző erre az aktusra is, az szintén annak a jele, hogy nagyon fontos neki a te élvezeted. Nem csak elvégzi a dolgokat, hogy ő is kapjon, hanem arra is törekszik közben, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle. 

Intimitás

Szépen lassan vezet rá? Csókokkal, simogatásokkal indít, nem csupán belevág a közepébe? Értékeld, mert ez is egy nagyon bíztató jel! Szeretné, ha egy komplex élmény lenne a 69, ahol nem csupán maga az orális szex a lényeg, de az érzelmek kifejezése is főszerepet kap!

Via