Van egy crushod, aki azonban nem annyira biztos a kapcsolatotokban, mint te? Próbáld ki ezt a 7 trükköt, mert ha ezek után nem bolondul beléd, akkor ennek a szerelemnek valószínűleg tényleg nincs most itt az ideje. Ha ezeket megtetted, akkor elmondhatod magadtól, hogy mindent véghez vittél, ami ahhoz kell, hogy egy pasi beléd bolonduljon!

1. Kérj tőle egy apró szívességet!

Ez a trükk Mario Sinelmanntól származik, aki a párkapcsolatok és a randizás szakértője. Ő azt mondja, hogy a kutatások szerint akin segítettünk valami apró dologban, ahhoz azonnal pozitív gondolatokat társítunk, tudat alatt is megkedveljük az illetőt. Persze ha úgy elkezdesz követelőzni, mint Miranda Priestly Az ördög Pradát viselben, akkor nyilván az ellenkező hatást fogod elérni, és a pasi többet szóba sem áll veled, de ha mondjuk megkéred, hogy a biztonság kedvéért olvasson át egy fontos e-mailt, amit el kell küldened...

2. Instázz neki!

Ha követitek egymást a közösségi médiában, akkor mindenképpen jót tesz, ha aktív vagy, és sokat és őszintén posztolsz magadról. Ne legyen minden pozitív, ne legyen minden negatív: mutasd meg, hogy tudsz örülni, de szomorkodni is, hogy a személyiségednek mennyi oldala van. És ha azt szeretnéd, hogy a pasid igazán felfigyeljen rád, posztolj olyan sztorikat, zenéket, mémeket, amikről tudod, hogy az ő világa, így fogjátok a legkönnyebben megtalálni a közös kapcsolódási pontokat.

3. Nézzetek meg együtt egy horrorfilmet!

Ez egyrészt arra is jó, hogy a srácban egy belevaló csajszi képe alakuljon ki rólad, de másrészt Adina Mahalli kapcsolati szakértő szerint nem is ez a legfontosabb. Ha ugyanis átélsz a crushoddal egy-két adrenalinszintet növelő dolgot, mint amilyen mondjuk egy jó horrorfilm vagy egy izgalmas játék egy szabadulószobában, akkor a srác ezt a felfokozott érzelmi állapotot veled fogja összekapcsolni. Persze ha nincs egy randitok, amin ne szerepelnének ijesztő zajok és hullák meg szörnyek, az se jó, de egy-két ilyen élmény sokat javíthat a kapcsolatotokon.

4. Legyen nálad egy forró ital!

Ez elég fura, és persze nyilván ezt se szabad túlzásba vinni, mert csak kiröhögteted magad, de végeztek erről egy kutatást a pszichológusok, és az derült ki, hogy az emberek több empátiával fordulnak azok felé, akiknél éppen van egy bögre forró ital. Lehet, hogy Sarah Z is ennek köszönheti a sikerét?

Nem, Sarah Z annak köszönheti a sikerét, hogy nagyon jók a videói a folyamatos bögreszorongatástól függetlenül.

5. Viseld a kedvenc színeit!

Oda kell írni az összeshez, hogy ezt se vidd túlzásba? Mert ez is egy olyan dolog, amiből egy kicsi cuki, sok viszont inkább krézi-félelmetes. Szóval ha észreveszed, hogy a srácnak van egy kedvenc színe, mert sokszor viseli, akkor válaszd te is valamivel gyakrabban azt az adott színt, amikor kiválasztod a ruháidat! Az agya lehet, hogy észre sem fogja venni, hogy ebben is hasonlítotok, de a szíve biztosan!

6. Érintsd meg néha!

Szintén idegesítő, ha túlzásba viszik, de egy-egy apró, jelentéktelennek tűnő érintésnek nagyon nagy jelentősége lehet mégis. Ha mond valami vicceset és nevetés közben megérinted a karját, ha leszedsz egy szöszt a pulcsijáról... ezek az apró érintések minden szónál erősebben jelzik, hogy megbízol benne és jól érzed magad a társaságában. Szóval ha ezt szeretnéd kommunikálni egy srácnak, ne fogd vissza magad, amikor úgy érzed, most helye van egy-egy ilyen apró érintésnek!

7. Tölts vele minél több időt!

A legfontosabb és a leginkább magától értődő dolgot hagytuk a végére. Jó tud lenni az is, ha a közösségi médiában is tartjátok a kapcsolatot, de a legtöbbet a fizikai együttlét számít. Ha azt szeretnéd, hogy megismerjen, hogy észrevegyen, hogy belédhabarodjon, ne sajnáld az időt a fizikai együttlétre. Ha hív valahova, menj el, ha ott vagytok valahol, ne lépj le túl hamar! Természetesen erre is van kutatás: statisztikailag kimutatható, hogy azokat az embereket, akikkel több időt töltünk, általában jobban kedveljük.

Via