Az előjáték szépsége a benne rejlő sokoldalúság. A neve is adja, hogy kezdhetjük vele az akciót, de akár be is fejezhetjük, sőt valahol a közepébe is becsempészhetjük. Most mutatunk néhány olyan előjáték pozíciót, amikkel az öröm garantáltan nem marad el. 

1. A Szűz póz

A szenvedély hevében estetek egymásnak a pasiddal? A szűz pozícióval nem lőhettek mellé! A hátaddal támaszkodj a falnak, a lábad pedig olyan távol legyenek egymástól, hogy a pasid le tudjon ülni közéjük keresztbe tett lábakkal. A térdeid hajlítsd be, hogy a partnered minél jobban hozzád férhessen és kényeztethessen! 

Shutterstock

2. Az alacsony kutyapóz

Kiváló választás, mielőtt ténylegesen neki esnétek a dolognak kutyapózban. Annyira izgalmas, hogy igazából saját magában is megállja a helyét. Feküdj arccal lefelé az ágyra, majd hajlítsd be úgy a térded, hogy a lábfejed a levegőben legyen. Ezután jöhet a pasid, aki úgy másszon rád, hogy a fejetek és a térdetek egy vonalban legyen. Utána már rajtatok múlik, hogy az ujjaival vagy valamilyen szexjátékkal kényeztet. Ha bevállalósabbak vagytok... egy kis izgalomért a hajhúzás is belefér? 

Shutterstock

3. A Délibáb

Íme, a pozíció, ami mindkét irányba működik. Kezdd azzal, hogy hátradőlsz, behajlított térddel, a partnered pedig jöjjön a fejed tetejéhez térdelve. Nos, ez lesz a szituáció, amikor adni és kapni is öröm lesz! 

4. A kísértés póz 

Ez az a póz, amit tényleg a szex elején, közepén, valamint a végén is bevethettek. A legjobb módja a dolognak az lenne, ha egy asztalra ülnél, de akár egy ágy is megteszi. Dőlj hátra, hajlítsd be a térded és a lábfejed legyen a levegőben. A pasid pedig a két lábad között teheti a dolgát! A legjobb ebben a pózban, hogy végig szemtől szemben vagytok egymással, így bármeddig csókolgathatjátok egymást. 

Shutterstock

5. A fordított póz

Ha valami nagyon újat szeretnétek kipróbálni! Kezdd azzal, hogy hátrafekszel, a térdeidet behajlítod. A pasid úgy fekszik rád, hogy a feje a térdeidre dől. Úgy helyezkedjetek, hogy minél inkább elérd a férfiasságát. Sok sikert! 

6. Az éhség póz

Az egyik leghagyományosabb pozíció, amit mindenki felismer. Ülj az ágy szélére vagy egy asztalra, majd a lábaidat annyira tedd szét, hogy a pasid odaférjen. Ez az a pozíció, ami általában mindig szexxel végződik. Ha fel akarjátok dobni a dolgot, különböző  szexjátékokat  is bevethettek az akció során, valamint a pasidat biztosan izgatni fogja, ha beletúrsz a hajába.

Shutterstock

7. A szelíditő póz

A legjobb pozíció a lustálkodós reggelekre és az álmos estékre. Feküdj az oldaladra, és kérd meg partneredet, hogy tegye meg ugyanezt, de neki merőlegesen kell feküdnie, úgyhogy az egyik lábad ráteszed. Indulhat a kényeztetés! Íme, a  fotó, hogyan csinálhatjátok helyesen. 

8. A bók póz

Az előjáték másik klasszikus formája. A pasidnak kell behajlított térddel leülnie, de a háta kiegyenesedik. Te kényelmesen térdelj le elé és okozz neki örömet! Ha nagyon be vagytok indulva, vessétek be a játékokat is! 

9. A medál póz 

A legkönnyebben értelmezve: a 69-es póz. A leghagyományosabb móka eszköz azoknak a pároknak az életében, akik egyszerre szeretnék egymást a csúcsra juttatni. A száj, a kéz és a különböző szexjátékok is bevethetőek. 

Via