Te el tudnád képzelni, hogy egyszer csak a párod azt mondja: engedjük meg idegeneknek, hogy szex közben bámuljanak minket, online. Ugye, hogy elég szürreálisnak hangzik? Pedig a Cosmo egyik olvasójával ez megtörtént, most pedig a tapasztalatait is elmondja. 

Szex az online térben

"A párom és én már egy ideje sok időt töltöttünk azzal, hogy a neten keresztül, figyeltünk olyan párokat, akik be merték vállalni, hogy online szexelnek, mások szeme láttára, pénzért. Egy idő után mindkettőnk fejében elkezdett motoszkálni a gondolat. Vajon, mi is megtehetnénk ezt? Azt egy este a pasim odafordult hozzám és azt mondta:

Meg akarlak dugni, úgy, hogy az egész világ figyel minket. Hát, így tettünk. 

Oké, persze, nem az egész világ volt, valójában kb. 380 ember nézett minket élőben. Persze fogalmunk sem volt róla, mit is csinálunk. Nem volt HD kameránk, nem volt megfelelő világításunk, nem tudtuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő alkalmazásokat, de ott voltunk egymásnak, és biztosak voltunk benne, ezt akarjuk. 

Sok páros, aki engedi, hogy online figyeljék őket szex közben, csak akkor csinál bármit is, amikor már kaptak érte pénzt. Mi azonban ezt nem akartuk megvárni, úgy döntöttünk szórakozunk egy jót a kamerán keresztül, és pontosan azt csinálkuk, amihez kedvünk van. 

Az első éjszaka

Ez azt jelenti, hogy első éjszakánkon sok mindent adtunk ingyen, így akkor csupán 8 dollárt kerestünk. Az éjszaka más sztárjai minden bizonnyal jobban kerestek, van, aki több ezer dollárral lesz gazdagabb egy ilyen mutatvány után. Mi azonban csak 8 dollárral, de a minket figyelő idegenek bókjaival és az exhibicionisták izgalmával távoztunk. Ez pedig arra késztetett minket, hogy adjunk még egy esélyt magunkat, így másnap este visszatértünk az online térbe.

A minket figyelő idegenek többé már nem voltak idegenek, hiszen az előadásunk részét képezték.

Imádjuk

Rájöttönk, hogy imádjuk ezt csinálni, így újra és újra visszatérünk. Minden visszajelzés, amit tőlük kapunk, újra és újra arra ösztökél minket, hogy még többet adjunk. Imádjuk ezt az életformát és imádjuk, hogy belevágtunk."

(via)