A párok jellemzően a saját szabályaik szerint élnek, így az is, hogy mi számít megcsalásnak kapcsolatonként eltérthet. Persze az úgy nem működik, hogy egyik fél A-t gondol, a másik meg B-t, így a megcsalás kérdésének tekintetében is az az irányadó, amit mindkét fél, közös megegyezéssel gondol. Az alábbiakban Anna meséli el a sztoriját, akinek a pasija fizet nőknek a szexért. A srác szerint ez nem megcsalás, Anna szerint igen. Te mit gondolsz? 

Fizet a szexért 

„A pasim prostituáltakkal szexel. Amikor ezzel szembesültem, először azt modta hülye vagyok és letagadta az egészet. Amit viszont egy következő alkalommal mondott egyenesen sokkolt: közölte, hogy ha szexel is más nőkkel, akiknek ráadásul fizet is, az valójában nem viszony, nem megcsalás, csak szex.

Hogy a fenébe hiheti ezt? El se akarom hinni, hogy ezt komolyan gondolja.

Nem tudok bízni benne 

A szexuális életünk egyébként mindig is jó volt, bár volt néha olyan, hogy neki nem állt fel. Persze ez előfordul, én ezt soha szóvá sem tettem, mindig mindenben csak támogattam. Most viszont, hogy tudom, mit művel nem tudok bízni benne, egyre jobban távolodunk el egymástól. Valahányszor megteszi, újra és újra összetöri a szívem. 

Tényleg nem megcsalás? 

Mindent megteszek érte, igyekszem megkönnyíteni az életét. Néha megkérdezi, miért nem vagyok már olyan figyelmes és odaadó, mint régen, és azt állítja, ő teljes szívéből szeret. Viszont minden alkalommal, amikor ránézek magam előtt látom, ahogy  más nőkkel szexel.  Nem tudom, mit csináljak. Én gondolom rosszul, és ez tényleg nem megcsalás?"

Te mit gondolsz? 

Szavazás