Mostanában annyi szexkellék közül lehet válogatni, hogy csak kapkodjuk a fejünket: a nőknek például olyan sok szexjátékszer áll a rendelkezésére, hogy az már-már a hihetetlen kategóriát súrolja. A női orgazmus eléréshez ugyanis léteznek kristályos, szívós, rózsás, anális és vibrálós szexjátékok is, de a pasik sem panaszkodhatnak, ha szexkellékekról van szó. A péniszgyűrűért például megvesznek a férfiak; a legnagyobb újdonságot, a péniszketrecet pedig egyre többen próbálják ki! 🍌 🔥

Mi az a péniszketrec?

A péniszketrec pont az, amire gondolsz. 😉 Egy ketrec, amibe be lehet zárni a péniszt! Általában szerepjátékok vagy a BDSM-szex ⛓️ alatt használják, funkciója szerint pedig nem sok szerepe van, csak a pénisz korlátozása. A péniszketrec ugyanis fizikailag lehetetlenné teszi az erekciót, a közösülést, az érintkezést, vagy bármilyen más szexuális tevékenységet. Hogy ez miért jó? Hát azért, mert egy kis önmegtartóztatásra sarkallja a férfiakat, akik utána robbanásszerűen 🚀💣 törnek ki az első orgazmus alkalmával.

Tényleg szeretik ezt a férfiak?

Azok, akik kipróbálták nagyon — legalábbis a szexuálterapeuták szerint. A régi női erényövhöz hasonlóan ugyanis péniszketrecnél sem a mielőbbi elélvezés, hanem a minőségi orgazmus a cél, ami miatt egyre több férfi próbálja ki ez a szexjátékot. 

Nem fájdalmas?

Amikor a pasik felizgulanak, a péniszüket nyomhatja a ketrec, de állítólag hamar hozzá lehet szokni, viselésük pedig nem fájdalmas. Teljesen normálisan lehet bennük pisilni, vécézni, meg bármit csinálni, csak a behatolást korlátozza. 👉👌 Ezek a kis szerkezetek egyébként acélból, vasból, műanyagból, szilikonból, tehát elég sokféle anyagból készülnek el, szóval mindenki kiválaszthatja azt, ami neki a legjobban bejön.

Instagram/@houseofdenial
Instagram/@houseofdenial

Mennyi ideig lehet viselni?

Mivel a napi tevékenyésgek (értsd: pisi, vécé stb.) teljesen biztonságosan és természetesen végezhetőek el a péniszketrecek viselévekor, ezért nemcsak egy-egy órára, hanem akár napokon át is lehet viselni ezt a szexkelléket. Pár naponta azonban érdemes tisztítani, valamint csekkolni a dolgokat, hogy nem okozott-e sérülést, nyomást vagy sebet az eszköz, de ez egy jó minőségű péniszketrecnél csak nagyon ritkán fordul elő. A legtöbben azonban csak pár óra viseléssel kezdik, ami így is több, mint elég.

Szavazás

Via