Komolyan olyan, mintha minden héten újabb szexpraktikákkal rukkolnának elő a TikTok-felhasználók, de ezt a négy trükköt tényleg nem véltelenül kapták fel ennyire – legalábbis Dr. Janet Brito szexológus szerint. A szakértő az elmúlt időszak összes őrült tiktokos szextippjét szemügyre vette azért, hogy kiválogassa a legjobbakat, amikkel szerinte is garantáltan el lehet érni a csúcsot. Mutatjuk, melyik négyről van szó.

1. A tojássárgája-technika 

Hülyén hangzik, de jobb szó híján muszáj ennek hívni! A TikTokon pár hete tarolt az technika, amin az egyik felhasználó egy tojássárgája használatával mutatta be a női csiklót, és így magyarázta el a pasiknak, hogyan kell jól kényeztetni a nőket. A technikát még Dr. Janet Brito is elismerte, ezért mutasd meg a pasidnak, ha gondok lennének ezen a téren.

2. Haslenyomós G-pont-stimuláló trükk

@secret.nurse.lexie007
♬ I See Red - Everybody Loves An Outlaw

Bár Dr. Janet Brito szexológus szerint nem mindenkinél válik be ez a haslenyomós módszer, azért érdemes lehet kipróbálni. A trükk szerint ha a has alsó részét enyhén (!) lenyomod maszturbálás vagy szex közben, akkor jobban stimulálható a G-pont, amitől pedig könnyebben elérheted majd az orgazmust

3. Popsiemelő párna a tökéletes szexért

Íme egy igazán vagány ötlet, ami a szexológus szerint működik is! Ez azért lehetséges, mert a párna az egész medencecsontot megemeli, amitől a behatolás könnyebb és mélyebb lesz neki; neked pedig kevésbé fájdalmas akkor, ha hüvelyszárazsággal küzdesz  – legalábbis Dr. Janet Brito szerint. A virálissá vált TikTok-videót egyébként már 72 millióan látták, tehát jó sok embernek szerezhetett örömöt ez a trükk!

4. Tantrikus szexgyakorlatok

A tantrikus szex a testi-lelki kapcsolat teljes egyesítéséről szól. Kutatások százai bizonyítják, hogy jobb lesz tőle a szex, ezt pedig Dr. Janet Brito is megerősítette. Kész könyvet lehet írni az egészről, de mielőtt belevágnál a partnereddel, érdemes elsajátítani az első gyakorlatot, mert sokan már annál is elbuknak. 

Az első gyakorlat annyiból áll, hogy két percig kell egymás szemébe néznetek, majd csak azután lehet szerelmeskedni. Ez sokaknál vált kis kínos vagy kellemetlen élményt, de ha ezen túl tudtok lépni a partnereddel, tényleg  jobb lesz köztetek a szex, még a szexológusok szerint is!

Via