Igen, a december általában fagyos, sötét és egyáltalán nem szexik a vastag kabátok. Azonban van rá mód, hogy kicsit forróbb lehessen a hangulat, ha egy adventi szexkalendáriumot hívsz segítségül. Nem tudod, melyiket válaszd? Mutatjuk a 3 kedvencünket!

Bondara 24 napos adventi szexkalendárium

A Bondara 24 napos adventi szexkalendáriuma akár a hetero, akár a homoszexuális pároknak is páratlan élvezetet nyújt. Természetesen a márka legnépszerűbb termékei, a testfesték, a szexkocka, a mellbimbószívó és a G-pont és P-pont stimulátor is megtalálható benne.

Ára: 50 ezer forint 

Bondara 12 napos adventi szexkalendárium

Aki nem szeretne egy egész havi adagra beruházni, csak egy kis ízelítőt nyerne az adventi szexkalendáriumokból, annak a 12 napos verzió lehet a legjobb választás. Tökéletes szett kezdőknek is, akik szeretnék elsajátítani a BDSM szex alapjait. A legnépszerűbb termékek a csomagból a mellbimbóbilincsek, valamint a szőrös bilincsek, na és persze az álarc.

Ára: 25 ezer forint

Bondara 12 napos XXXmas adventi szexkalendárium nőknek

Ez a verzió kifejezetten a hölgyek öröméért felel. A 12 részes adventi szexkalendáriumban műpénisz, síkosító, anális játékok és vibráló tojás is található. Különösen népszerű a csomagból a nyuszi vibrátor, a kétoldalas vibrátor, és a mellbimbószívó készlet.

Ára: 21 ezer forint

via