Már az összes szextársason túl vagytok, izgalmas randikat is szerveztetek, egy szóval mindent megtettetek, hogy megjavítsátok a szexuális életeteket. Talán pont azt az egyet nem próbáltátok még, ami a legfontosabb lenne. 

Az alvás mindennek az alapja, a szexnek is

Nem titok, hogy az alváshiány hatással lehet a hangulatunkra, az energiánkra, és még a bőrünk állapotára is. Éppen ezért ajánlott napi 7-9 órát aludni, és betartani a rendszerességet, hogy egy követhető, élhető bioritmust tartsun fenn. 

Persze ezeket te is tudod, mégsem tartod be ezeket az egyszerű követelményeket. Sok a Netflix-maraton, inkább a Facebookon lógsz, vagy éjjel jön rád, hogy ki kellene takarítani a lakást. Hátha az egészségednél is jobban meggyőz ez az ok. 

Tanulmány mutatta ki az alvás fontosságát

Az alvás minősége és mennyisége ugyanis nagyban befolyásolja a libidót és a szex minőségét. 171 fiatal lánnyal végeztek vizsgálatot, mire erre rájöttek. Nekik két héten keresztül minden percükről be kellett számolniuk. Kiváltképpen arról, mennyire kívánják a partnerüket, mennyire vágynak a szexre, és persze hogyan és mennyit pihennek. 

Az eredmények magukért beszélnek, akik többet aludtak, azok jobban vágytak a szexre, és jobb minőségű együttlétekről számoltak be. Sőt, azok a párok, ahol a nő normális minőségben és persze mennyiségűt aludt, ők 14 százalékkal többet is hancúroztak!

(via)