Az anális gyöngyök elsőre nagyon ijeszőnek tűnhetnek, pedig a valóságban egyáltalán nem azok. Sőt! Ha beépíted őket a szexuális életedbe, akkor olyan orgazmusod lehet, mint előtte még sosem. Ha készen állsz arra, hogy megfűszerezd a szexuális életed, akkor most megmutatjuk, mit kell pontosan tudnok a használatáról. 

Keress egy kezdőbarát készletet! 

Azt te tudod a legjobban megítélni, hogy a mi a jo neked, de annyi biztos, hogy, ha még nem próbáltad az anáis gyöngyöket, akkor elsőre keress egy viszonylag vékonyat. Első körben kisebb gömbökre lesz szükséged, amiknek a méretét aztán fokoztatosan növelheted. 

Mindig használj sikosítót!

Ez nagyon fontos, ugyanis a végbél alapjáraton nem nedvesedik. Éppen ezért, hogy az anális gyöngyök tényleg elképesztő gyönyört tudjanak nyújtani, lényeges, hogy alaposan benedvesítsd a területet. Érdemes lehet vízbázisút választanok, olyat, ami kompatibilis a szilikon játékokkal. Ezek ugyanis jóval sűrűbbek, így nem kell újra és újra felkenned. 

Mellékszereplőből főszereplő 

Az anális gyöngyök bármilyen szexuális élményt fokozhatnak, pláne a pénisz-hüvely behatolást vagy a csikló stimulációját. A szakértők egyébként azt javasolják, hogy a gyönyöket az előjáték során helyezzük be, és ahogy közeledik az orgazmus, húzzuk ki. 

Intenzívebb orgazmus 

Az anális gyöngyök bevetésével az orgazmus sokkal intenzívebb lehet, pláne, ha a gyönyör előtti pillanatokban húzzuk ki. Ez a folyamat ugyanis stimulálja a végbélnyílás körüli lágy szöveteket, ami hatalmas örömérzetet kelt. 

(via)