Lássuk be, hogy a fenékjátékról közel sem merünk olyan nyíltan beszélni, mint bármelyik más szexuális örömszerzésről. Egy kutatás szerint azonban a megkérdezett 25 és 44 közötti nők 36 százaléka, a férfiaknak pedig a 44 százaléka már kipróbálta  az anális szexet. Nos, az orgazmus eléréséhez partnerre sincs feltétlenül szükség: most mindent elárulunk az anális maszturbációról. 

Merüljünk el a fenékjáték világában

Az anális önkielégítés az ujjakkal is csodálatos lehet, de a bevállalósabbak kísérletezhetnek olyan szexjátékokkal, mint a vibrátor, popsidugó, anális gyöngyök és még sok más opció! Az anális maszturbáció nem azt jelenti, hogy feltétlenül csak azt a területet stimulálod, ha egyszerre kétfelé koncentrálsz megduplázhatod az élvezetet. 

Giphy

 

Felfedezheted önmagad

Marla Renee Stewart, a Lovers szexológusa elárulta, hogy az anális maszturbáció segíthet abban,  hogy többet tudj meg a testedről és arról, hogy mi okoz neked örömet. Ez nem csak neked jó, de a partnerednek is tisztább képet adhatsz arról, hogy mit szeretsz és mit nem. 

Így készülj fel 

Érthető, hogy az első alkalom előtt mindenki izgul kicsit! Nem lőhetsz mellé, ha a szórakozás előtt lezuhanyzol, ugyanis a higiénia a legfontosabb. Emellett, ha különböző szexjátékokat alkalmazol, azoknak a megtisztításáról sem szabad megfeledkezni. A másik fontos dolog pedig a sikosító használata, ugyanis anélkül orgazmus helyett inkább csak fájdalomban lehet részed. 

Kísérletezz

Ahhoz, hogy tényleg élvezetes legyen a fenékjáték az kell, hogy egy kényelmes pozíciót vegyél fel. Állva vagy fekve is kipróbálhatod, a lényeg, hogy komfortosan érezd magad. Érdemes az elején csupán az ujjaiddal izgatni a területet, majd ha készen állsz akkor jöhet a kísérletezés a különböző szexjátékokkal. A szakértő szerint az anális dugó használatával nem lehet mellé lőni, ugyanis három különböző méretű opcióval rendelkezik és, amint készen állsz a nagyobb fokozatra kapcsolhatsz. 

Használd a képzeleted

Marla Renee Stewart szerint fontos, hogy az elménket is használjuk az élmény fokozására. Erotikus tartalmak olvasása vagy a pornónézés szintén segíthet abban, hogy minden a megfelelő helyére kerüljön.

Menj el a boldog helyeidre! Gondolj azokra a dolgokra/viselkedésekre/emberekre, amelyek feldobnak téged, mert ez segít a testednek alkalmazkodni, és úgy érezni, hogy valóban ott vagy

- mondta a szakértő.

Amit ne csinálj!

Habár, fentebb említettük, hogy a dupla öröm érdekében az anális és a vaginális önkielégítést egy időben is végezheted, nagyon fontos, hogy ugyanazok a játékok és ujjak nem mehetnek át egyik helyből a másikba. Ne feledkezzünk meg  a kézmosásról és a játékok megtisztításáról, különben csúnya bakteriális fertőzés lehet a móka vége. 

A siker titka

Ne kapkodj! Az anális önkielégítés a tested felfedezéséről szól és arról, hogy imádd saját magadat. Próbáld meg ne túl parázni és ne helyezz nyomást magadra, ha úgy érzed, hogy az orgazmus nem akar könnyedén jönni! 

Giphy

Via