Ugyan a szerelemben mindent szabad, tartja a mondás, a Cosmo olvasója mégis kétségbeesett, amikor az édesapja legjobb barátjának az ágyában találta magát. A felfokozott állapotban pedig olyan dolgokat is megengedett, amiket eddig nem: például az anális szexbe való bevezetést.

Először izgultam az anális szexre

„Egyszerűen nem tudom, miért tettem ezt. Egyszerűen csak megtörtént. A pasimmal egy hatalmas veszekedésen voltunk túl, de nem fizikailag, csak telefonon. Így egyedül voltam otthon, szomorkodtam, nem igazán találtam a helyemet. Apám sem volt otthon, így hiába kereste nálunk, nem járt sikerrel. 

Mégsem döntött a távozás mellett, inkább bejött, és velem kezdett beszélgetni. Nagyon kedves volt, de ez egyáltalán nem lepett meg. Mégis más volt így, hogy apám nem volt ott. Azt éreztem, hogy flörtöl velem. Végül annyira jól sikerültek a poénjai amiket mesélt, hogy egyszer csak azon kaptam magamat, hogy visszacsókolok. 

Aztán nem volt stop gomb, egyszerűen csak sodródtunk. Úgy érintett meg, ahogyan férfi előtte még soha sem. Teljesen más volt, mint a pasik, akik egyidősek velem. Tudta, mit hogyan kell tennie, hogy hatást érjen el vele. Az orális szex felejthetetlen volt, és addig nem volt hajlandó abbahagyni, amíg el nem élveztem. És még ekkor sem volt hajlandó megállni, a fenekemhez tévedt. Úgy kényeztetett a nyelvével análisan, hogy szinte csillagokat láttam. 

Teljesen más a szex az idősebb pasival

Éreztem, hogy imád, hogy odavan értem. Egy istennőnek kezel, és különlegesnek tart. Soha senkinek nem engedtem, hogy a fenekemhez érjen, ám nála nem volt kérdés, hogy semmire nem mondok nemet. 

Aztán jött az aktus, és annyira mélyen volt benne, mint még soha senki. Mindketten többször elélveztünk, olyan is volt, hogy egyszerre. A tapasztalata miatt annyira jól tudta, mit és hogyan kell velem tennie, hogy ezt sosem fogom elfelejteni. 

Soha többé nem történt meg, nem mondtam el senkinek, a barátom előtt is titokban tartom. Bánom, hogy megcsaltam a barátomat, de azóta is csak arra tudok gondolni, bárcsak újra megtennénk."