Az első anális szex mindenki életében hatalmas mérföldkő. Most 5 tippet hoztunk, amiket érdemes mindenképpen megfogadni, mielőtt belevágsz, hogy pozitív élményben legyen részed.

Járd körbe a témát

Ezt a lépést nem érdemes megspórolni, menj utána, olvass a témáról, járd körbe minden aspektusát. Minél többet tudsz róla, annál kevésbé lesz félelmetes, és így annak is csökken az esélye, hogy a dolgok rosszul alakuljanak. 

Beszélgessetek

Alapvetően a szex minden formájánál aranyszabály, hogy érdemes ismerni a partnerünket és beszélni vele róla, de az anális szexnél fokozottan igaz ez az elképzelés. 

Tapasztalj

Nem kell hozzá feltétlenül partner, hogy ízlelgesd az érzést, milyenek lesznek majd az anális kalandok. Ha maszturbálsz, akkor nyugodtan tévedj arra a területre, és nem érhet túl nagy meglepetés az igazi szexnél.

Higiénia

Persze mindig történhetnek váratlan balesetek, az egyik legfontosabb, hogy ha anális szexre adod a fejed, akkor mindig nagyon ügyelj a higiéniára. Ez sokszor akár csak annyit jelent, hogy megfelelően lemosakszol előtte, kifejezetten figyelmet szentelve az intim területeknek. 

Tempó

Sose kezdjetek túl gyorsan, túl mélyen, túl vadul. Természetesen vannak olyan szituációk, amikor az embert elviszi a hév, de hosszútávon akkor értek el sikereket, ha szépen fokozatosan haladtok. 

Via