Az anális szex a mai napig tabutéma, és sokszor vegyes érzelmeket vált ki belőlünk. Egyesek számára elérhetetlen dolog, másoknak viszont egyáltalán nem is olyan nagy ügy. És vannak azok a férfiak, akik tudják, hogy az anális szexnek bizony lehetnek hátulütői. Mondjuk is! 

1. Rettegés a kakiincidenstől

Nem akarunk nyersen fogalmazni, de ezt nehéz máshogyan: bizony az análnál könnyen lehet, hogy történnek balesetek. A pasik sokszor félnek attól, hogy összekoszolódik a péniszük, és valószínű, hogy a fanszőrzetüket is alaposan meg kell mosni szex után. Ha ettől paráznátok, az  óvszer  használata segíthet megakadályozni (vagy legalább is elviselhetőbbé tenni) azt a bizonyos  „kakiincidenst”.

2. A vadulás kizárva

A tények azok tények: anális szexnél sokkal valószínűbb, hogy lassan kell haladni és időt kell szánni a dologra, mivel sokkal érzékenyebb és sérülékenyebb a terület. Tehát ha vad, szenvedélyes szexhez van kedve a pasidnak, nem valószínű, hogy az análra szavaz. 

3. túl sok előkészület

A hüvelyi szexnél viszonylag könnyű rögtön belevágni a dolgok közepébe, ha ahhoz van kedvünk, az anál viszont sok bemelegítést és előkészületet igényel. Olyan, mintha választhatnál, hogy bekapsz a hűtőből egy előrecsomagolt salátát, vagy nekiállsz  rizottót  készíteni a semmiből. Lehet, hogy imádod a rizottót, de néha túl nagy erőfeszítéssel jár, és nem mindig éri meg.

4. Kulcs: a bizalom

Igen, minden szexuális aktusnál fontos, hogy meglegyen a bizalom, de itt ez hatványozottan igaz!  Bíznod kell abban, hogy a partnered fogékony a dologra és tudtok róla beszélni. Tehát ha egy pasi egyéjszakás kalandot keres, az  anál  nagy eséllyel ki van zárva. 

5. nehéz utána ellazulni

A hagyományos szex után összebújtok, cirógatjátok egymást és szerelmesen fetrengeteg az ágyban, míg álomba nem szenderültök. Jól hangzik, ugye? Az anális szex után azonban más a helyzet: valószínűleg semmire sem fogtok jobban vágyni, mint egy kiadós zuhanyzásra, a romantikus utójátéknak pedig lőttek. 

Via