Ezúttal férfiak válaszoltak őszintén arra, hogy mi a különség a hagyományos és anális szex között érzésében, és őket melyik indítja be igazán!

vaginális vagy anális szex? 

A megkérdezett férfiak nagy része a vaginális szexet preferálta, de sokan praktikus okokból az  anált  szeretik jobban.

  • „Az anális szexet nem élvezem annyira, mint a vaginálisat, mert túl sokat kell rá készülni. Ez egy sokkal sérülékenyebb terület, mint a vagina, és ezért nem tudjuk olyan gyorsan vagy erőteljesen csinálni. Az újdonság varázsa nagyon hamar elmúlt nálam.”
  • „A vaginális egyértelműen jobb. Szorosabb. Érzékenyebb. Az anális csak akkor szórakoztató, ha a fogadó személy rettentően élvezi, de szerintem kicsit túlértékelt.”
  • „Én egy nagyobb darab srác vagyok, és a lányok, akikkel szexelek, szintén teltebbek. 

Így az olyan pozíciók, mint a kutyapóz, nekem szinte lehetetlenek hagyományos szexnél, de análisan csodásan működnek.

milyen érzés?

Gondolkodtál már azon, milyen érzés lehet a férfiaknak az anális szex? Mondjuk is!

  • „A popsi rendkívül feszes, és ha a péniszed elég mélyen van,

majdnem olyan szívó érzés, mintha orálisan is kielégítenének. 

  • „A vaginális szex olyan érzés, mintha egy szűk farmert vennél fel, az anális pedig olyan, mintha egy vizes palackkal szexelnél.”
  • „A hagyományos szex nedves és sima érzés, az anális viszont feszes, nyomó, mintha egy szilárd fogás lenne a péniszeden.”

fejben dől el?

Van, aki nem is feltétlen az érzés miatt szereti az anális szexet, hanem társadalmi, kulturális vagy  pszichés  okai vannak. 

  • „A vaginális szexnél az egész péniszen érződik a szorítás, míg az análisnál olyan, mintha egyetlen gyűrű szorítana, mert a záróizom a legszorosabb pont. Számomra az anál kicsit feszesebb érzés, több a súrlódás. Számomra nem élvezetesebb, és a legtöbb barátom sem érzi úgy, hogy jobb élmény lenne. Csak mivel tabuként kezeljük, ezért mondanám izgalmasnak és érdekesnek.”
  • „A hüvelynek jobb a textúrája, nedvesebb, és általában véve jobb érzés. Az anál iránti szeretetem tisztán pszichológiai. Számomra ez egy újabb dolog, amit szeretek beépíteni a szexuális eszköztáramba, hiszen ez is egy újabb módja annak, hogy örömet adjunk és kapjunk egymástól.”
  • „Sokaknál mindent az elme irányít, én személy szerint jobban élvezem az érzést is az análnál. Az egész tabudöntögető rész mellett számomra van egy olyan aspektus is, hogy

megbízhatok valakiben, és ez ad egy plusz adag intimitás.

Via