Az anális szex a mai napig tabutémának számít, pedig számtalan olyan kérdés van, amelyre mindenki tudni akarja a választ. 

Mi tartozik pontosan az anális szexhez?

Az anális szexnek számos formája létezik, nem csak a pénisszel való behatolás. Például a végbélnyílást stimulálhatják a nyelvvel és az ajkakkal: ezt hívják peremezésnek, amely sokak szerint rendkívül kellemes. De persze az ujjak sem maradnak ki a szórakozásból, akár csak a hüvely esetében. Ha valamilyen segédeszközt vetnétek be, akkor fontos, hogy olyat válasszatok, amely kifejezetten anális, nem pedig hagyományos szexhez készült.

Lehet orgazmusom az anális szextől?

Naná! Az orgazmus nagyon sok összetevős, így nem is kizárólag annyin múlik, hogy mit stimulálnak közben. Legyen hátsó behatolás vagy hagyományos szex, esetleg csak a mellek, az eredmény sosincs kőbe vésve!

Koszos lehet tőle a pénisz?

Van egy rossz hírünk: aki anális szexre adja a fejét, annak bizony számolnia kell azzal, hogy a hímvesszőn nem várt meglepetést találhat a férfi, miután véget ér az aktus. Ez nem az igénytelenség jele, egyszerűen ilyen ez a folyamat. Nem minden esetben történik így, de fontos, hogy olyan partnerrel szexelj, akivel erről nyíltan tudsz beszélni. 

Hogyan csökkenthetem a fájdalmat? 

Csak a maxmális ellazulás segíthet, és persze a megfelelő előkészítés. A síkosító itt a legjobb barátotok, nyúljatok érte bátran!

Melyik pózban a legkellemesebb az anális szex?

Erre sem létezik jó válasz, nektek kell kikisérleteznetek ezt. Ez függ attól, mennyire lazultál el, mekkora a partner pénisze, milyen tempóban és milyen mélyen csináljátok. 

Via