Az anális szex mindig egy különleges téma, amit általában tabuként kezelnek. Azonban ha betartotok pár alapvető dolgot, kellemes élmény lehet mindkét félnek. 

Tisztítás

Mondanunk sem kell, mennyire fontos, hogy ha egy pasi anális kényeztetésére vállalkozol, akkor igenis hívd fel a figyelmét a tisztálkodásra. Ez amúgy is egy érzékeny téma, legyen a higiénia alapvető.

Szőrzet

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor hajszálak, szőrszálak vannak az ember szájában. A legpraktikusabb és legízlésesebb, ha megborotválkozik az érintett területen. 

Betegségek

Nagyon fontos, hogy járjatok szűrővizsgálatokra. A nemi betegségek akár az anális kényeztetéssel is gyorsan terjedhetnek, így mindenképpen figyeljetek a biztonságra. 

ízesített síkosító

Nem jön be az íz amit érzel, de mégis szeretnél análisan örömet okozni a pasidnak? Akkor az ízesített síkosító lesz a megoldás a problémádra!

Kéz

A pasik közül sokan csípik, ha nem csupán a nyelvvel történik a kényeztetés, de az ujjakat, kezeket is beveti a partner. Akár a többi testrész simogatására, akár az anális ujjal történő kényeztetésre. 

Behatolás

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd megtenni, akkor a nyelveddel akár be is hatolhatsz a fenekébe. Azonban erre tényleg csak akkor vállalkozz, ha teljesen biztos vagy benne.