Az anális szex, a maszturbáció előfordulhat, hogy rossz élmény marad. Ám biztos, hogy mindent megtettünk, hogy ne így legyen?

Ezen aztán nem érdemes spórolni

Az anális szex alapjaihoz tartozik az anális maszturbáció is, amelynél egy nagyon fontos dolog sosem maradhat ki: ez pedig a tisztítás. Ha csak egyszer is elszalasztod, akkor a fenekedet kényeztetve is súlyos fertőzések, betegségek érhetnek.

Minden használat előtt és után nagyon fontos, hogy kellő időt és energiát fordíts a tisztításra. Fontos, hogy forró vizet használj, hogy arra megfelelő vegyszert alkalmazz, és hogy a törölköző tiszta legyen. 

Öblítsd le forró vízzel a játékszert, majd kend be annak megfelelő tisztítószerrel. Nagyon fontos, hogy ne mosd le azonnal. Hagyd, hogy kifejtse a hatását, ehhez pedig nem elég 1-1 másodperc. Legyen inkább 1-1 perc, hidd el, ezen nem éri meg spórolni. 

Jól figyelj!

Nagyon fontos, hogy alaposan tisztítsd meg azokat a barázdákat, lyukakat, eldugott helyeket is a játékszeren, amelyen elsőre nem kerülnek előtérbe. 

Ha ez megvan, jöhet az öblítés, majd hagyd száradni. Ha viszont sietnél, akkor nagyon fontos, hogy olyan dologgal töröld meg, ami nem hagy mondjuk papírforgácsot, és ami teljesen tiszta és higiénikus.

Via