Az anális szexre szinte sehol sem lehet átfogó tájékoztatást kapni, mert még mindig sokan gondolják, hogy ciki róla beszélni. Az anális szex lehet jó – a tévhitekkel ellentétben pedig nem csak a férfiaknak, hanem a nőknek is! 

Egy új kutatás kimutatta, hogy azok a nőknek, akik análisan közösülnek, 94%-kal nagyobb eséllyel lesz orgazmusuk, mint azoknak, akik ezt nem próbálják ki – ez pedig egy egészen fantasztikus szám! Ennek ellenére még mindig csak a nők 31%-a próbálta ki a dolgot, ami szerintünk csak azért lehetséges, mert a nők még mindig azt hiszik, hogy a.) ez rossz nekik b.) „undorítónak és koszosnak” tartják c.) nem tudják, hogy pontosan mi ez és hogyan is kell jól csinálni. 

Ha te is szeretnéd, akkor itt van minden, amit tudnod kell!

1.    nem szabad fájnia

Komolyan nem. Ha fáj, akkor valószínűleg rosszul csináljátok. A test fájdalma általában egy jelzés arra, ha valami nem működik jól – ez az anális szexnél is így van. A megoldás? Türelem. Nem szabad elsietni, el kell hozzá lazulni, ismerni kell hozzá a tested. Ha viszont fáj, viszket, nagyon érzékeny, esetleg vérzik a feneked azonnal hagyjátok abba – de ez a vaginális szexre is érvényes! 

2.    Síkosítót mindig kell használni

Ne is jusson eszedbe síkosító nélkül elkezdeni a dolgot, mert csak kényelmetlen kínszenvedés és rossz élmények tárháza lesz az egészből. Síkosító mindig kell. Az elején általában több, aztán ha belejössz, egyre kevesebb.

3.    Tanulmányozd a tested

Az akció előtt nem árt, ha jobban figyelsz a testedre. Mondjuk akkor is, mikor éppen a „nagy dolgot” végzed a mosdóban. Vannak olyan izmok, amik ilyenkor ellazulnak, aztán megfeszülnek. Nos, ezeket remekül lehet szabályozni, gyakorolni is lehet otthon. Meglátod, minden csak az ellazulás és a gyakorlás kérdése!

4.    Először kezdjétek csak kicsivel

Az első egy-két alkalommal nem kell „csőstül berontani a házba”, inkább egy kis kísérletezésnek fogjátok fel. Húzzatok óvszert a partnered ujjádra és sok síkosítóval, mindenféle kellemes mozdulattal próbálkozzatok először. Lehet kapni különféle anális játékszereket is kis-és nagyméretben, ezeket is érdemes kipróbálni, tapasztalásnak és gyakorlatszerzésnek szuperek, de örömszerzésnek sem utolsók, sőt!

5.  nem kell pánikba esni

Mindenki csinálja, a világ legtermészetesebb dolga, mindenki látott már ilyet, nem kell pánikba esni, ha itt-ott kijön egy kis barna folt. 

Mi azt ajánljuk, hogy előtte menj el a mosdóba; csak a napi „nagy dolog” után vágjatok bele; lehetőleg nem vacsi vagy ebéd után és akkor nem lesz gáz. Ha mégis, akkor abbahagyjátok és elmész a mosdóba, mi van akkor? Semmi. Sötét lepedőt vagy törölközőt persze érdemes használnotok, ahogyan pár kisebb sötét törcsit, paprízsepit és WC papír is érdemes a közelben tartani, de ez a sima szexnél is így van.

6.    Nyugi, utána ki fog belőled jönni minden

Semmi sem fog beléd ragadni. Nyersen fogalmazva: onnan minden kijön, főleg síkosítóval, mert végtére is egy „exit” folyosónak lett az egész megteremtve!

Utána ugyanúgy fog menni a „nagy dolog”, mint minden egyes nap, emiatt ne izgulj. 

7.   Ide is kell óvszer

Persze, ott nem lehet teherbe esni, de lehet, hogy lefolyik, átfolyik, vagy valamilyen más módon átjut az ondó. Óvszer viszont azért is kell, mert így is el lehet kapni bármilyen szexuális betegséget, kezdve a gombákkal, a HPV-vel, a hepatitisszel, a HIV-vel és még sorolhatnánk. Szóval óvszer mindig kell, már csak azért is, mert az extra síkos felület neked is és a partnerednek is kényelmesebb lesz.

8.    Lesz tőle orgazmus, nem is akármilyen!

A tévhittel ellentétben, az anális szexet a nők is élvezik, nemcsak a férfiak. Ha jól csinálod, a hátsó bejárattól észvesztően stimulálható a G-pont (akárcsak a férfiaknak a prosztata), ami fantasztikus orgazmushoz szokott vezetni. Vannak olyan emberek, akik az anális orgazmusokat még jobban is szeretik a vaginálisnál, de ez persze mindenki számára egyéni.


Hogy az anális szexnél tehát mi a lényeg összefoglalva? 

Kell hozzá sok türelem, gyakorlás és sok-sok síkosító! Ne feledjétek, ne vacsora után egyből vágjatok bele. Mindig használjatok óvszert és engedd el magad, mert csak úgy lesz igazán nagyon jó!

Via