Volt már részed anális élményben, ám nagyon fájt, és örökre elment tőle a kedved? Vagy egyelőre csak szeretnéd kipróbálni az anális szexet, de félsz tőle, hogy fájni fog? Javítsd ki vagy előzd meg a hibákat, íme egy 5 pontos checklist, mire kell figyelned, hogy az éleveztek vegyék át a fájdalom helyét.

Előjáték

Az egyik leggyakoribb hiba, hogy nagyon kevés és rövid az előjáték, vagy éppen egyáltalán nem kerítenek sort rá a párok. Arra is figyelni kell, hogy ebben az esetben a fenék izgatására is sor kerüljön. 

Síkosító

Nem használtok síkosítót? Vagy csak egy minimális mennyiséget? Nem csoda, ha nem éled meg kellemesnek ezt a fajta behatolást. Ha ez sem elég, próbálkozzatok anális lazító kenőccsel, amelyet kifejezetten erre találtak ki. 

Feszült test

Az anális záróizmoknak el kell lazulniuk, hogy behatolhassanak a területre. Lélegezz mélyeket, és ellazult testtel vágj bele már az előjátékba is. 

Rossz póz

Csak azért, mert a kutyapózt láthatod a legtöbbször mint az elsőszámú anális szexpóz, még nem biztos, hogy számodra is az lesz a jól bevált. Próbálkozz, kísérletezz, tapasztalj, mindenkinek más a tökéletes helyzet!

Ne a behatolással kezdj!

Nyelv, ujjak, kiegészítők - a lehetőségek tárháza igen széles, mivel is érdemes indítani. Semmiképpen sem a hímvessző gyors behatolása a legajánlottabb a kezdőknek. 

Via