Az anális szex minden ember és minden páros életében nagy dolog. Kényes téma, sok kommunikációt, előkészületet és őszinteséget kíván, na meg persze nyitottságot. Így ha ez rosszul sikerül, akkor egy életre traumatizálhat. Persze vannak olyan jelek, amelyek rávilágítanak, hogy még nem álltok készen az anális szexre. 

Nem érdeklik a felvetéseid

Te próbálod vele megértetni, hogy igenis félsz attól, hogy ekkora lépést tegyetek. Konkretizálod, mi miatt aggódsz, de ő szinte meg sem hallgatja. Nem keres valódi megoldást, csak úgy tesz, mintha meghallgatna. Egyik fülén be, a másikon ki, neki csak egy a fontos, hogy megtörténjen. Aki őszintén szeret, az azonnal olyan megoldást keres, ami neked is megfelelő lehet. 

Az exbarátnők

Mindig azzal példálózik, hogy bezzeg az exe megtette érte? Hatalmas red flag, nehogy azért vállald ezt be, mert valaki más már megtette! Neked semmiben nem kell a korábbi csajokkal versenyezned, lehetetlen és felesleges is lenne. Ne pazarold rá az idődet, sem a fontos döntéseidet, állj tovább, akármennyire is nehéz. 

Tájékozatlanság 

Akárhányszor szóba jött az anális szex, mindig te tudtad jobban az arról szóló információkat? Azt mondja, nem kell hozzá óvszer, és hogy a síkosító is felesleges? Ajjajj! Ha tájékozatlanul kezdtek bele az anális szexbe, az komoly lelki és egészségügyi kockázatokkal járhat, úgyhogy szükségetek van még egy kis felkészülésre!

Azért akarja, mert menstruálsz

Ezer más mód van arra, hogy élvezzétek egymás testét akkor is, ha menstruálsz. Nem helyezhet rád egy pasi sem nyomást emiatt. Az anális szex megtapasztalása sokkal komolyabb kérdés annál, mint hogy egy B opció legyen. 

Félsz, hogy elhagy

Na ez az abszolút red flag! Nem  zsarolhatnak érzelmileg  az anális szexet felhasználva. Ha neki ennyit jelent a köztetek lévő lelki kapocs, akkor ugye tudod, hogy ennél sokkal jobbat érdemelsz?

Via