Néhány nő úgy döntött, elmesélik, ők hogyan élték meg az anális szexet, és néhány jó tanácsot is adtak azoknak, akik félnek belevágni a dologba. Mondjuk is, mire számíthatsz! 

Fedezzétek fel a dolgot közösen! 

„Az exem és én körülbelül három évig jártunk, mielőtt kipróbáltuk volna az anált. Nem azért csináltuk, mert untuk a szexet, hanem mert egyikünk sem csinálta még soha, és szerettünk volna egymással először. Tizenéves korában és a húszas évei elején sok nővel lefeküdt, ezért nagyon tetszett az ötlet, hogy olyasmit csináljunk együtt, amit ő még előtte nem. Egy este végül megtörtént, és úgy éreztem, mintha még soha nem szexeltem volna. Ami még jobbá tette az egészet, hogy folyamatosan kérdezgetett, hogy jól vagyok-e.” 

Ez volt életem legintimebb éjszakája!

– mesélte Marianne.

Az előjáték a kulcs!

„A legfontosabb, hogy megfelelően be kell melegedni. Akárcsak a hagyományos szexnél, ez is sokkal élvezetesebb, ha ráhangolódunk.„ 

A megfelelő előjáték elengedhetetlen - használjunk síkosítót, ujjakat, szájat, játékokat, amit csak szeretnénk.

„Több időt vehet igénybe, mint a hüvelyi szex. Az análra úgy gondolok, mint a második fogásra, mert jobb, ha már fel vagy izgulva és jól érzed magad. Azt tanácsolom, hogy bízz a testedben, és ha úgy érzed, hogy készen állsz rá, vágj bele!” – tanácsolja Michelle.

A legfontosabb: a síkosító

„Először próbáltam ki az anált az exemmel. Jól éreztem magam vele, de a síkosító használata kellemesebb élményt jelentett volna mindkettőnk számára. Azt javasolnám, hogy olyasvalakivel csináld, akivel jól érzed magad, mert ez határozottan egy sokkal sebezhetőbb terület” – mesélte Sandra.

Menj el előtte WC-re!

„Csodálatos érzés lehet... mindaddig, amíg előtte használod a mosdót. Mert máskülönben úgy érzed, hogy bekakilsz... De ha szépen, lassan csináljátok, eufórikus élményben lesz részed. Más, mint a rendes szex, mert olyan, mintha sokkal mélyebbre mennél. Az análtól viszont nehezebben jutok el az orgazmusig” - meséli Madeline.

Maradj laza!

„Mindig attól féltem, hogy fájni fog, de az  anális szex  valójában nem inkább kicsit kellemetlen tud lenni... A kulcs, hogy engedd el magad, ami azért valljuk be, nem mindig megy könnyen.”  

Sőt, a tudat, hogy mindjárt megtörténik, a szokásosnál is jobban stresszel majd, de próbálj meg ellazulni!

– tanácsolja Anna. 

Via