Az anális szex ugyan egyre népszerűbb, a mai napig tabutémának számít. Akik csinálják sem vállalják ezt mások előtt, mert rendkívül előítéletesek ezzel a fajta szeretkezéssel kapcsolatban. Pedig 2022-ben már nem szabadna, hogy így legyen. 

Miért akarják az emberek az anális szexet?

Akik nem csinálják, őket azért foglalkoztatja a kérdés, mi vesz erre rá valakit. Aki maga is gyakorolja, az valószínűleg maga is jól tudja az indíttatást, ám érdekelheti, mit gondol róla partnere. Több oka van annak is, hogy az emberek kipróbálják az anális szexet, ám a legnépszerűbb ok magasan legyőzte a többit.

Az emberek nagyrésze, akik análisan szexelnek, azért próbálják ki, mert tudni szeretnék, hogy mennyire más ez a fajta szex, mint a hagyományos, vaginális verzió.

Más okok a merészségre

Nem ez az egyetlen oka annak, hogy rendkívül népszerű lett az utóbbi időben az anális szex. Az embereket azért is mozgatja ennyire, mert ilyenkor kifejezetten merésznek érzik magukat, mint aki tilosban jár. 

A férfiaknál a szűkebb helyre való behatolás is egy meggyőző indok, de annak a lehetősége is vonzó számukra, hogy úgy közösüljenek egy nővel, ahogyan még más nem tehette meg. 

Hasonló indok, amelyről a férfiak beszámoltak: úgy érzik, különlegesek, ha egy nő megengedi, hogy análisan szexeljenek. 

via