Az anális orgazmus pontosan az, aminek hangzik – az orgazmus, amelyet anális stimulációval érünk el. Ez lehet érintéstől, behatolástól, szájjal való izgatástól, a paletta itt sem szűkebb, mint a hagyományos szexnél. Mutatjuk az utat!

FÁJ AZ ANÁLIS SZEX?

Minden test más, és nagyon sok múlik azon, hogyan csináljátok. Ha mindent normálisan, körültekintően előkészítetek, akkor a lehető legjobban alakulnak a dolgok. Legyen meghitt a hangulat, legyetek nagyon óvatosak, csak akkor sülhet el jól a próbálkozás, ha teljes biztonságban érzed magad. Ha pedig szépen nyugodtan belekezdtek, határ a csillagos ég, a legjobb úton haladtok az orgazmus felé!

Ráhangolódás

Ennél a típusú szexnél különösen fontos, hogy tényleg rá legyél hangolódva az együttlétre. Az átlagosnál jobban el kell lazulnod. Ha extra löketre van szükséged, lépj ki a komfortzónából. Hangolódj filmekkel, történetekkel, fantáziálj!

Forró fürdő

Vegyél egy forró fürdőt. Az anális játék előtti forró fürdő segít ellazítani a feszes izmokat, és fokozza a véráramlást. Itt már nyugodtan elkezdheted a játékot, lehet, kicsit nyugodtabb leszel, ha az ujjaiddal te magad is megtapasztalod, milyen érzésekre számíthatsz. Persze ez nem lesz ugyanolyan mint a partnerrel, mégis egy kis előnyt kapsz, magabiztosabban adhatod át magad az élvezeteknek, a nagyobb nyugalom pedig a nagyobb esélyt is jelenti az orgazmusra. 

Nem megy síkosító nélkül

Ha anális szexről beszélünk, nincs olyan, hogy túl sok síkosító. Nyugodtan kenj egy újabb adagot bármikor, amikor az előzőt kifogyni érzed. Ha azon kell görcsölnöd, hogy kellemetlen-e, akkor nagyon távoli az orgazmus. Ne félj szólni, ha kell egy kis technikai szünet!

Pózok és mozgások

Attól még, hogy nem a szex hagyományos formáját csináljátok, nem kell lemondanotok a kísérletezésről. Váltogassátok a pózokat. Az anális szex sem áll meg a kutyapóznál, sőt! Ha a nő van felül, az sokat segíthet, hogy elérd a vágyott gyönyört! Mozogj, irányíts, mondd el a pasinak, mivel kerülsz közelebb az orgazmushoz!

Via