Az anális szex nem követel hatalmas áldozatokat, elvárásokat, ami a pózokat illeti. Sőt, a legegyszerűbb mozdulatok és pozíciók adják a legnagyobb élvezetet, főleg, ha még kezdők vagytok a témában. 

A legegyszerűbb

A misszionárius pózt tényleg nem szabad alábecsülni, mert az anális szex területén tett próbálkozásoknál is életmentő lehet. Emeld fel kicsit a csípőd, hogy a férfinak egyszerűbb legyen a behatolás. Végig egymás szemébe tudtok nézni, így lehet az anális szex is intimebb, érzelmesebb, meghittebb. 

Oldalt

Feküdj az oldaladra, a férfi tegyen ugyanígy mögötted. Emeld kicsit fel a felső lábad, és engedd, hogy így hatoljon beléd. A csókoknak, öleléseknek, érintéseknek így sem szab semmi határt.

Ölben

Szoktatok a pasiddal ülve szeretkezni? Akkor tudjátok, hogy nincs ennél sokrétűbb pozíció! Annyira nagy szabadságot és teret ad mindenre, hogy nem tudtok majd betelni egymással. 

Kutyapóz

A kutyapóz a férfiak számára a legkönnyebb anális pozíció, és a nőknek is igen kedvező. Egyszerűen hozzáférhet az eddig tiltott kapuhoz, és nagyon egyszerűen tudja majd szabályozni a behatolás mélységét és tempóját.

Lefeküdve

Feküdj a hasadra, és hagyd, hogy a férfi rád feküdve hatoljon beléd análisan. Ne félj visszajelzéseket adni a tempóról, mélységről, intenzitásról. 

Via