Ha azt mondom, lökhárító, az nem valami szexi. Ám ha azt, hogy ebben a pózban imádni fogod az anális szexet, az mindjárt más, ugye?

A lökhárító az anális szex koronája

A lökhárító szinte mindenféle behatolásra alkalmas. Mindegy a nemek felállása, vagy hogy esetleg segédeszközt használtok, análisan vagy vaginálisan közösültök - tökéletes választás lesz!

Na de hogyan is néz ki a lökhárító pozíció?

Valószínűleg sosem szexeltél még így, szóval jó, ha most nagyon figyelsz. A behatoló és a fogadó fél is a hasukon fekszenek. A nő alul, a férfi rajta fekszik. Az ellentétes irányba néznek, így történik a behatolás. A férfi a nő hátára teszi a lábait.  

Természetesen ebben a pózban is lassan és finoman kell indítani, és persze a rengeteg síkosító sem hiányozhat. A férfiaknak pedig különösen oda kell figyelniük, hogy a péniszük semmiképpen se hajoljon, erőlködjön az ellentétes irányba, hiszen még mindig egy nagyon érzékeny testrészről beszélünk. 

Ám a lökhárító póz minden kihívása ellenére nagyon sokat ígér: rengetegen számoltak be arról, hogy így szerették meg az anális szexet. Egy próbár megér, nem?

via