A nők nagyobb része még mindig inkább elzárkózik az anális szex elől, hiába örvend nagyobb népszerűségnek mint valaha. Most 5 nő vallott, mit imádnak benne annyira. 

Öt nő vallott, hogyan és miért szereti az anális szexet

„Általában az anális izgatás felerősíti az orgazmusomat. Ha egyszer így mész el, többé már nem akarsz máshogy. Ugyan több ideig tart az orgazmus elérése, de megéri. A csiklóstimulációval percek alatt a csúcson vagyok, ez azonban egy mélyebb, elnyújtott élmény."

2 IN 1

„Én egyszerre szoktam izgatni a csiklómat és a fenekemet is. Olyan komplex élmény jön létre, ami valósággal sokkoló. Egyszerűen megszűnnek a gondolataim, ha ez a kettő hatás egyszerre ér, annyira izgató."

Előítélet

„Amikor sokkal fiatalabb voltam, azt hittem, hogy csak megbélyegzés kapcsolódik általában bármiféle fenékhez köthető dologhoz. Úgy tekintettem rá, mint amit csak a heteroszexuális párok, és az extrém perverz párok csinálnak. Amikor végre elkezdtem foglalkozni vele, nagyon örültem, hogy megtettem. Nem fájdalmas, nem ciki, és sokkal jobb az orgazmusom."

Más ember lettem

„Jó értelemben, de kicsit koszosnak érzem magam anális szex közben. Ez azért is nagy szó, mert elég félénk vagyok, így jó érzés, hogy az ágyban valaki egészen más lehetek."

Lassan haladtam

„Az első alkalom előtt olyan időszakban voltam, amikor sok anális pornót néztem, és csak arra gondoltam, hogy ki kell próbálnom. Maszturbáció közben kezdtem el játszani a fenekemmel, csak úgy szabadon engedtem az ujjaimat. Nagyon tetszett az érzés, és végül úgy döntöttem, hogy partnerrel teszem. Ez egy folyamat volt, amit imádok."