Az anális szex bátran mondhatjuk, hogy az egyik legnagyobb tabutéma a szexualitás témakörén belül. Pedig nem kell, hogy így legyen, ledöntjük a falakat.

Élvezhető is lehet az anális szex

Reális képet arról, hogy hányan folytatnak anális szexet, sosem kapunk majd. Hiszen ezt a legtöbben nem szívesen vállalják. De természetesen rengetegen vannak azok az emberek is, akik nem hajlandóak kipróbálni. Egyesek nagyon undorítónak tartják, és soha nem válallkoznának rá, egy népes csoport pedig nem mástól, mint a fájdalomtól fél. 

Pedig ha jó pózt választotok, az már fél siker! Jelentősen csökkenhet a fájdalom, ha ezek közül a pozitúrák közül próbáltok ki egyet.

A kutyapóz

Elsőre durvának tűnhet a kutyapóz, még a hagyományos szexnél is, nem hogy az anális verziónál. Pedig gondolj bele! Így sokkla egyszerűbben szabályozható a behatolás mértéke, tempója, üteme. 

Nyakba a lábbal

Feküdj a hátadra, és tegyél egy párnát a csípőd alá. A lábaidat akár te, akár a partnered szabadon mozgathatjátok. Így könnyedén beléd tud hatolni a partner, és sokkal romantikusabb lesz az együttlét, mint a kutya pózban.

A tűzkereszt

Feküdj a hasadra, az egyik lábad hagyd kinyújtva, a másikat hajlítsd be és húzd fel. A partnered így a hátadra simulva tud behatolni. Közben akár a kezével is kényeztethet a partner, ezzel kettős stimulációt elérve.

Via