Az anális szex ma már nem is annyira kirívó dolog, mint pár évvel ezelőtt. A kutatások szerint több nő próbálta, mint aki nem. Ha viszont te még előtte állsz, akkor jobb, ha ezzel a 10 dologgal tisztában vagy.

Fokozatosság

Az anális szex csak akkor lehet élvezetes, ha szépen lassan haladtok. Ha nem a fokozatosság elvét követed, akkor jön a fájdalom, a kellemetlenségek, na meg hogy semmi kedved nem lesz újra átélni ezt.

Kenőanyag

Nagyon fontos, hogy a végbél esetében semmilyen természetes kenőanyag nincs, úgyhogy a síkosító alap! Gondolj csak bele, milyen lenne a hüvelyi szex szárazon, nedvesség nélkül. Ugye, hogy nem tennéd? Akkor itt se!

Az utolsó felvonás

Mindig az anális szex legyen a befejezés. Nem egészséges dolog a két nyílásba felváltan behatolni, mert könnyen egy csúnya fertőzés lehet a vége. 

Óvszer

Soha ne használjátok ugyanazt az óvszert a vaginális és az anális szexhez. Minden behatolás új darabot igényel. 

Tisztaság

Mindig legyen tiszta a hátsó bemenet, zuhanyozz le előtte, és alaposan tisztítsd meg. Csak így kerülheted el a kellemetlenségeket.

Szexjátékok

Nagyon gondoljátok meg, milyen szexjátékot használtok az anális kényeztetéshez, mert ami a hüvely esetében működik, az az anális kalandoknál csúnya dolgokhoz vezethet.

Óvszer 2.0

Az óvszer viselése kötelező az anális szexhez, ugyanis itt még nagyobb a betegségek, fertőzések esélye. Na meg a higiénia miatt is. Ugye nem kell mondanunk, mik járnak-kelnek ezen a területen?

Gyógyszerek

Vannak, akik gyógyszereket alkalmaznak, hogy a hátsó izmok ellazuljanak. Ilyet semmiképpen se tegyél, tényleg. Ha elég körültekintőek vagytok, nem is lesz rá szükség.

Aranyér

Ha aranyered van, akkor tilos az anális szex! Ha bármilyen ezt a területet érintő problémával küzdesz, térjetek vissza a témára, ha már azon túl leszel!

Akarat

Ami pedig minden technikai infónál fontosabb: csak akkor tedd meg, ha te szeretnéd. Ha félsz tőle, utálod, és egyáltalán nem kívánod, akkor nagy eséllyel nem lesz jó élmény, ennyit pedig nem ér.