Az anális szexből történő teherbeesés rendkívül ritka, de bizonyos esetekben még mindig lehetséges. Nem akkor, ha mindent betartasz természetesen, hanem kifejezetten abban az esetben, ha hanyagul kezeled az együttlétet. 

Nem lehetetlen teherbe esni az anális szextől, ha figyelmetlen vagy

Dr. Mary Jane Minkin, a Yale School of Medicine szülészeti és nőgyógyászati ​​klinikai professzora elárulta, hogy több olyan esettel is találkozott már, amikor anális szex útján esett valaki teherbe. Hogy pontosan hogy is történhet ez meg?

Az anális szex önmagában nem vezet fogantatáshoz. Néhány az anális szexhez kapcsolható viselkedési forma azonban igen. Íme három forgatókönyv, amikor az anális szex terhességhez vezethet.

Ha a sperma kiszivárog a végbélnyílásból

Ha valaki az anális szex során a feneken belül élvez el, az nem vezethet terhességhez. Ha azonban a sperma kiszivárog, akkor könnyedén átfolyhat a hüvelybe, hason fekvő pózban. 

Követlenül utána orális szex

Ha a partnered az orgazmusa után orális szexben részesít, akkor legyetek benne biztosak, hogy megtisztítottátok a területet az ondótól. Ugyanis az ujjak és a nyelvek játékával könnyedén bejuttathatja a környező területekről. 

Hüvelyi szex

Ha az ejakulációval járó anális szex után közvetlenül a vaginába hatol be a partner, abban az esetben is van esélye a teherbe esésnek. 

Via