Az orgazmus elérése nem a legegyszerűbb a nők számára, vannak olyanok is, akik soha nem tapasztalhatják meg ezt az élményt. Pedig az arany trió segítségével nem kell, hogy többé álom maradjon az élvezet.

Az arany trió a forradalmi segítség az orgazmushoz

A szex témakörében végzett felmérések arról árulkodnak, hogy a nőknek kifejezetten nehéz elérniük az orgazmust. Legutóbb Franciaországban végeztek erről egy felmérést, az adatok pedig megdöbbentőek. A Francia Közvéleménykutató Intézet 2006-ban kérdezte először a nőket arról, nehézséget okoz-e nekik az orgazmus elérése? Akkor 65 százalék nyilatkozott igennel. 2019-ben már 78 százalék vallott ugyanígy, amely megmutatja: egyre nehezebb a gyönyör bevonzása. 

Az Archives of Sexual Behavior folyóirat és amerikai kutatók kifejezetten az orgazmus gyors elérése fejlesztettek ki egy mozdulatsort. 

Hogyan is működik az arany trió?

Lényege, hogy mind a csiklót, mind a hüvelyt, mind a végbélnyílást egyszerre kényeztesse a partner. Az egyik ujjal a hüvelybe hatol bele a partner, a másikkal pedig a végbélnyílást simogatja finoman. Ezt pedig gyengéd csókokkal koronázza a csiklónál. 

A felmérésben résztvevő nők 80% százaléka vallotta, hogy gond nélkül sikerült orgazmust elérnie az arany trió segítségével. 

A 2017-ben végzett tanulmány szerint a nők 37 százalékának van szüksége csiklóstimulációra az orgazmus eléréséhez, csupán a hüvelybe való behatolás egyáltalán nem elég. Sőt, akik képesek így a csúcsra jutni az csak 18 százalék. 

Via