Úristen, mi ez a hely? Újra divat lett ugyanis egy olyan helyen egymáséi lenni, ami egyébként elég népszerű, mégsem mindennapi. Fénykorát éli a retro trend: az autós szex.

Autóban szexelni kicsit olyan, mintha amerikai gimnazisták lennénk, akik elszöknek a világ elől. A jó csaj, a szépfiú, a kis gurulós - minden adott egy tökéletes élményhez. Az autós szex elsőre kellemetlennek tűnhet, ám nem kell hogy az legyen. Tippjeinkkel határ a csillagos ég, soha nem tapasztalt élvezetet élhetsz meg!

A helyválasztás

Ezt talán nem kell túl sok állítással alátámasztani. Ha nem szeretnél közönséget, akkor fontos, hogy olyan helyen álljatok meg, ahol nincsen forgalom, nincsenek arra sétáló emberek. 

Zene

Egy jó Spotify lista ebben az esetben sem hagy cserben. Gondolj csak bele, a ragyogó csillagok az égen, mellette pedig fülledt dallamok. Így még ha bármilyen nehézségbe is ütköznétek, nem lesz annyira ciki. 

Öltözködés

A feszes kis nacit ne erre az alkalomra tartogasd. A kulcs itt a hozzáférhetőség, az egyszerűség. Szoknyák elő! Legyen lenge, vékony, bármikor le- és felvehető!

Párás percek

Ha nagyon féltek attól, hogy megláthatnak titeket, akkor párásítsd be az ablakokat, és tuti, hogy senkinek nem lesz moziélmény az intim együttlét.

Via