Kipróbálnád a BDSM szexet, de nem tudod, pontosan hogyan is kell és miből áll? Vagy vannak róla elképzeléseid, ám nem biztos, hogy helyesek? Tisztázzunk néhány dolgot! A BDSM egy gyűjtőfogalom, amely olyan szexuális viselkedésekre és preferenciákra utal, amelyekben fellelhető a fegyelem, a kötöttség, az uralkodás, a szadizmus, a behódolás és a mazichizmus.

Biztonság

A BDSM-nél a legfontosabb még a kezdetek előtt a biztonság. A beleegyezés, a kockázatcsökkentés, a megegyezés. 

Bevett gyakorlat, hogy a BDSM szexet folytatók egy biztonsági szót használnak, amelyet ha kimond az egyik fél, akkor a másik leáll. Ezzel garantálják, hogy senkit semmilyen sérelem, fájdalom, negatív tapasztalat ne érjen, és ne legyenek durva következményei a vadabb együttlétnek. Nem kell, hogy a szó szexi legyen, Bree Van DeKamp például a Philadelphia-t használta a Született feleségekben. Ám egy biztos, mindenkinek tudnia kell, hogy ez azt jelenti, STOP!

Kommunikáció

A közlekedési lámpa rendszer egy igen kedvelt kommunikációs módszer a BDSM kedvelők körében. Minden szín azt jelzi, hogyan érzi magát az együttlétben részt vevő, és mit szeretne az aktuális helyzetben.

A piros azt jelenti, állj. Mindenkinek meg kell állnia, abbahagynia amit éppen csinál. 

A sárga lassítást jelent, a partner alapvetően kedveli ami történik, csak túl sok ez így egyszerre, közelítsetek máshogya. 

A zöld is egyértelmű, ez így jó, csináljuk így!

Kezdő lépések

Ha BDSM-re adjátok a fejeteket, akkor ne kezdjétek el azonnal kikötözni a másikat. Indítsatok például az érzékszervek játékával. 

Az alárendelt fél tegyen fel egy szemfedőt, hogy ne lássa a partnert. Hihetetlen élményeket hozhat egy ilyen apróság is. 

Jöhetnek az erőteljesebb mozdulatok, a vadabb tempó, apró harapások. Esetleg egy sál, amivel csak lazán, finoman összefogjuk a másik fél kezeit, lábait. Vagy a fölérendelt be is foghatja az alárendelt száját. Ameddig ezeket nem teszteltétek, és nem győződtetek meg róla, hogy tetszik ez a világ, ne lépjetek tovább az eszközökkel teli világba!

Szerepek

Elsőre talán zavarban lesztek mind a ketten, ám idővel megszokjátok majd ezt az egyelőre új helyzetet. Nyugodtan kísérletezzetek, kinek melyik felállás tetszik a legjobban, egyáltalán nem kell, hogy csak a pasi legyen a domináns!

Via