Egyesek imádják, úgy érzik, megszínesítik vele a szexuális életüket, mások viszont soha nem vetemednének rá. Ez az egyik legmegosztóbb téma: piszkos beszéd szex közben. 

Felpezsdíti a szexuális életet a beszéd

Sokan pironkodnak tőle, ám ha egy hullámhosszon vagytok, a szex közbeni dirty talk egy nagyszerű módja lehet, hogy új szintre emeljétek a kapcsolatotokat. Ha már ezt bevállaljátok, akkor egy biztos: olyan bizalom van köztetek, ami nagyon ritka.

De hogyan is kell ezt csinálni, és mit kell mondani, hogy jól sikerüljön az első ilyen élmény? Nos, ez nagyban függ tőletek, kezdve attól, hogy a szavakat hangosan kimondva irányítjátok egymást egészen addig, hogy az élvezeteteknek is más verbális módon adtok hangot, nem csupán nyögésekkel. 

A jól megválasztott szex közbeni beszéd egyik kulcsa, hogy a célhoz, a szándékhoz alkalmazkodjon a kimondott szó. Lássuk, melyik eredményhez milyen szavakra van szükség. 

Ha a dominanciát akarod tisztázni

Ha inkább az alárendelt fél szeretnél lenni, akkor számos megoldás létezik. Add tudtára, hogy azt csinál veled amit csak akar, mondd el neki, hogy ott érint meg, ahol csak szeretne, és ugyanez igaz a csókokra is. Mondd el, hogy most ő választ pózt, vagy hogy bármilyen kívánságát telejsíted. Ha viszont cserélnétek, akkor érdemesebb határozottabb hangvételre váltani, és közölni, hogy a döntés most a tiéd, és neki bizony azt kell csinálnia, amire te vágysz!

Utasítás

Ne félj szólni, ha valami jó, valami kellemetlen, vagy éppen másra vágysz! Mondd el, hogy legyen gyorsabb a tempó, legyen érzékenyebb vagy éppen keményebb. Nyíltan közöld, hol szeretnéd, hogy megérinsen vagy megcsókoljon! Amint látja, mennyire élvezed, neki sem lesz majd ellenére követni az utasításokat!

Bátorítás

Nem, nem arról van szó, hogy kedveskedni kell indokolatlan módon. Képzeld már el, hogy szex közben megy a bókcunami, az nem feltétlen szexi. De ha azt mondod, hogy egy eddig rejtett érzékeny pontodra tapintott, vagy hogy ez a tempó egyre közelebb visz a csúcshoz, az egyszerűen őrjítő!

Via