Ha szexjátékok vásárlására adnád a fejed, az első és a legfontosabb szempont, amit figyelembe kell venned, az, hogy pontosan mit és milyen formában is szeretnél. Ma már annyi extra létezik (gondolj csak az üvegvibrátorra, a csiklóizgatóra, a nyomáshullám vibrátorra stb.), hogyan nagyon nehéz eligazodni a szexkellékek terén. A mostanában leginkább hypeolt szexjáték, a C-alakú vibrátor is elég érdekesen néz ki, de hidd el: csak ennyi fura van benne, mert fantasztikus kis szerkezet!

A C-alakú vibrátorok garantált orgazmust okoznak 

Bár első ránézésre totál nem olyan, mint egy szexjáték, ez a C-alakú kis gép tényleg az, ráadásul nagyon ügyesen is működik! Az okosórás kinézete azonban ne tévesszen meg, mert elképesztően nagy orgazmusban tud részesíteni – nem is akárhogy!

Satisfyer Double Joy vibrátor 17 590 Ft (Szeresdmagad.hu)
Satisfyer Double Joy vibrátor 17 590 Ft (Szeresdmagad.hu)

Ezek a bőrbarát, szilikon anyagból készült vibrátorok két részből állnak: az alsó a hüvely belső falát izgatja különböző vibrációs programokkal és állítható fokozatokkal (pont úgy, mint egy hagyományos vibrátor). A felső része pedig a csiklót kényezteti, úgy, hogy alulról rásimul a vénuszdombra, akárcsak a pasid kézfeje tenné azt! 😉

Teljesen személyre szabhatóak ezek a vibrátorok

Nyugi, nem lesz szoros vagy rossz érzés a viselése, mert a C-alakú vibrátorok maximálisan hajlékonyak azért, hogy a lehető legtermészetesebb élményt nyújtsák. A szabadon állítható ívük segítségével olyan érzés lesz, mintha teljesen körbevennék a vaginádat: a leírások szerint pont ez a cél és emiatt adnak olyan észvesztő orgazmust is! 

Lelo Ida forgó vibrátor 66 499 Ft (Lolipop.hu)
Lelo Ida forgó vibrátor 66 499 Ft (Lolipop.hu)

A legtöbb C-alakú szexjátékhoz ráadásul egy távirányítót is adnak, hogy ne kelljen mindig furcsa furcsa pózokat felvenned, ha változtatnád a ritmuson, sőt! Egy applikáció segítségével még okostelefonról is irányíthatóak, ergo csak a mobilod kell a működéséhez.

Szavazás

Via